Key Account Manager

Joh. Friederich Behrens er et tysk industrikonsern som utvikler og produserer festeprodukter til tre – spiker, klammer, skruer, lim og tilbehør. Selskapets hovedkontor ligger i Ahrensburg. I 2016 omsatte selskapet for MEUR 110 og har 450 ansatte. Selskapet er børsnotert og hovedaksjonær er familien Fischer-Zernin som eier 65%. Konsernet har 16 salgsselskaper i sine viktigste markeder. Selskapet har egne salgsselskaper i Danmark, Norge og Sverige og har en klar veksstrategi

FirmaJoh. Friedrich Behrens AG
FylkeVestfold, Flere fylker, Akershus, Østfold, Buskerud, Oslo
StedØstlandet
Søknadsfrist20.03.2017

Som Key Account Manager får du ansvaret for salg/kundebetjening til sluttkunde for hele produktspekteret med varemerke BeA i Norge. I tillegg vil du være kundeansvarlig for kunder som har agentur for varemerke KMR. Vi forventer at du operasjonaliserer konsernets strategiplan ved utarbeidelse og gjennomføring av en konkret markedsplan som sikrer betydelig vekst i det norske markedet. Du vil som eneste ansatt i Norge jobbe tett sammen med selskapets Skandinaviske salgsdirektør og benytte konsernets administrative ressurser i Danmark.

Vi søker etter kandidater som har

  • Teknisk- eller håndverksutdannelse
  • Gode resultater fra salgsstillinger fortrinnsvis innenfor bygg og anleggsbransjen
  • Lidenskap for salg og kundearbeid

Vi forventer at du setter kundene i fokus og at du arbeider systematisk og målrettet. Du er selvstendig og er dyktig til å bygge relasjoner internt og eksternt. Vi legger vekt på din integritet og din evne til å skape tillit og trygghet hos nye og eksisterende kunder. Du må være operativ og trives med oppsøkende salg. Vi forventer at du har gode språkkunnskaper i norsk og engelsk. Du vil få stor grad av frihet til å utvikle konsernets virksomhet i det norske markedet. Du vil også få jobbe med et komplett produktspekter som er markedsleder innenfor sine kjernemarkeder. Vi leter etter kandidater som er lokalisert på Østlandet og som trives med å jobbe ut fra sitt hjemmekontor.

Spørsmål om stillingen

Jon A. Steen

Partner CR Group

Telefon 932 92 400

søk stillingen

Vis flere stillinger: