Distriktssjef Oslo/Akershus

Sunde Gruppen er et multinasjonalt selskap med 20 produksjonsanlegg i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Spania og Storbritannia. Vi blir sett på som en av de ledende i det europeiske markedet når det gjelder produksjon av EPS, Ekspanderbar PolyStyren. Vår visjon er å være foretrukket og ledende leverandør av EPS produkter i våre markeder. Sunde Gruppen har ca. 400 ansatte og en omsetning på NOK 1,8 mrd. Sunde Gruppen har god lønnsomhet og ekspansjonsplaner som omfatter betydelige investeringer både teknisk og organisasjonsmessig. Vi legger vekt på å være en handlekraftig og pålitelig samarbeidspartner som fokuserer på miljø både eksternt og internt. Se www.sundolitt.no

FirmaBrødr. Sunde as
FylkeAkershus
StedSkedsmokorset
Søknadsfrist01.06.2014

Salg B2B Sterk merkevare

 Sunde søker nå en distriktssjef til salg av Sundolitt byggisolasjon i Oslo/Akershus. Området er godt opparbeidet men det er fortsatt stort potensiale for vekst. Som ny distriktssjef vil du ha hovedansvaret for å opparbeide og vedlikeholde kundeporteføljen i området.

Stillingen som distriktssjef byr på varierte utfordringer. Vi tror det er en forutsetning for å lykkes at du har god markedsforståelse og kjennskap til byggebransjen. Erfaring fra entreprenør-, distributør- eller byggkonsulentsiden vil være et pluss. Du bør trives med å etablere kundekontakter og oppnå salg, både på kort sikt og som et resultat av langsiktige kunderelasjoner. Du er god i forhandlinger og stolt av de resultatene du har oppnådd i tidligere jobber.

Som ny distriktssjef blir du en del av vårt salgsteam i regionen, og forventes å bidra sterkt til at vi oppnår vår målsetting om å være den foretrukne og beste leverandøren av EPS isolasjon.

Vi tilbyr

Miljøet er uformelt og betingelsene konkurransedyktige. Sunde kan tilby utfordrende oppgaver og utviklingsmuligheter i et solid, internasjonalt selskap.

Spørsmål om stillingen?

Morten Christensen

Telefon, 900 86 280

Kristian Karlsen

Markedssjef

Telefon, 959 92 949



Vis flere stillinger: