Salg og rådgivning til entreprenører og byggherrer

Taasinge Elementer er ledende i Danmark og produserer et fleksibelt system av prefabrikkerte, trebaserte og tettisolerende bygningsdeler som reduserer både byggetiden og bygningens samlede energiforbruk. Du kan lese mer om virksomheten og produktene på www.taasinge.dk

FirmaTaasinge Elementer
FylkeFlere fylker
StedOslo, Stavanger og Bergen
SøknadsfristSnarest

Salg og rådgivning til entreprenører og byggherrer

Area Sales Manager - Prefabrikkerte byggeelementer – Salg og rådgivning i Oslo, Stavanger og Bergen (ID 10227)

Byggeteknisk utdannet spesialist – Salg og rådgivning til entreprenører og byggherrer.

Det er et stort potensial i Norge for Taasinge Elementers produkter, og derfor har vi bestemt oss for å ansette en Area Sales Manager med base i Norge. Selskapet er ledende i Danmark og produserer et fleksibelt system av prefabrikkerte, trebaserte og tettisolerende bygningsdeler som reduserer både byggetiden og bygningens samlede energiforbruk.

Som Area Sales Manager vil du være hovedansvarlig for rådgivingsbasert salg til prioriterte entreprenører og byggherrer. Du får støtte fra og jobber tett med den danske salgsorganisasjonen. Salgsaktiviteten handler i stor grad om å være oppmerksom på nye prosjekter i markedet og å være tett på kundene. Ditt sekundære fokus vil være å bygge et nettverk av konsulenter, arkitekter og byggherrer i ditt område. Jobben innebærer også beregninger, tilbud og selvfølgelig avtaleinngåelser. Du kan lese mer om virksomheten og produktene på www.taasinge.dk

Du har byggeteknisk utdannelse innen byggkonstruksjon, byggeteknikk, ingeniørfag eller tilsvarende, gjerne med bakgrunn som tømrer. Du har minst 3 års erfaring fra byggebransjen og erfaring med oppsøkende salg eller rådgivning. Det er en styrke hvis du har et solid nettverk med entreprenører i ett eller flere av områdene. Det er en fordel om du har kjennskap til prefabrikkerte treelementer eller andre prefabrikkerte bygningsdeler som for eksempel betong. Du har erfaring med MS Office og kan bruke Excel til beregninger, og du har gjerne også erfaring med bruk av CRM.

Geografisk fokus vil være Oslo, Stavanger og Bergen. Du bor i Norge med mindre enn 1 time bilkjøring til Oslo sentrum, eventuelt til Stavanger eller Bergen. I opplæringsperioden vil det være noe reisevirksomhet til Danmark.

Som person er du fokusert, målrettet og strategisk. Du har sterk drivkraft, er flink til å utvikle relasjoner og er en sterk avslutter. Du er også glad i å spille på lag og kan samarbeide godt med den danske salgs- og konstruksjonsavdelingen.

Du får en selvstendig og ansvarsfull jobb i et dynamisk og spennende selskap. Det er en variert jobb med spennende prosjekter, der du i stor grad bidrar til å forme din egen hverdag. Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner.

For ytterligere informasjon om stillingen og selskapet må du gjerne ta kontakt med partner Poul Lauridsen i konsulentselskapet HR navigator på telefon +45 28412345 eller på e-post pl@hrnavigator.dk . Alle søknader blir behandlet konfidensielt, og navnet ditt vil ikke bli utlevert til virksomheten uten ditt samtykke.

Når du søker stillingen, ber vi deg sende søknad og CV merket «ID 10227 –Area sales Manager» som Word- eller PDF-dokument til pl@hrnavigator.dk

OBS: Siden våre ledige stillinger er lagt ut på flere ulike jobbportaler som kan ha ulike retningslinjer, gjør vi oppmerksom på at du kan søke på stillingen så lenge den er aktiv på nettstedet vårt.

Henvis gjerne til bygg.no ved din henvendelse