Distriktssjef

Block Watne AS er en av Norges ledende boligbyggere. Vi leverer årlig ca 1000 boliger. Egenutviklede boligprosjekter hvor vi håndterer hele verdikjeden fra tomtekjøp, prosjektering til salg og produksjon utgjør 90 prosent av virksomheten. Prosjektutvikling, salg og boligbygging utføres av egne ansatte gjennom 20 distriktskontorer. Av selskapets 580 ansatte er 350 tømrere. Omsetningen i 2013 var på 2,4 milliarder kroner. Block Watne er ISO 9001 sertifisert og eies av BWG Homes ASA.

Distriktskontoret i Trondheim består i dag av 13 funksjonærer og 24 faglærte tømrere som bygger og selger eneboliger, rekkehus og leiligheter i Trondheim og omegn.

For nærmere informasjon se www.blockwatne.no

FirmaBlock Watne via Avantas Bemanning Trondheim
FylkeSør-Trøndelag
Søknadsfrist31.03.2014

Spennende mulighet for resultatorientert og handlekraftig leder til å utvikle attraktive boligprosjekter.

Vi søker etter deg som operativt skal lede og videreutvikle Block Watne i Trondheim.

Du kan vise til resultater fra tilsvarende stilling i byggebransjen, eller andre relevante bransjer.

Block Watne har høy annerkjennelse og innehar en sterk posisjon i det norske markedet, og ønsker nå å ytterligere styrke sin posisjon i Trondheimsområdet

Arbeidsoppgaver

Distriktssjefen har totalansvaret for Block Watnes virksomhet i Trondheim, inkludert personalansvar, utviklings- og kvalitetsarbeid og daglig drift av virksomheten. Fokusområdene fremover vil være videreutvikling og kvalitetssikring av våre produkter og tjenester, og utvikling av nye utbyggingsprosjekter

Personlige egenskaper

  • Vi søker etter en person med høyere relevant utdannelse og ledererfaring, som er trygg, tydelig og inkluderende i sin lederstil, og som skaper begeistring. Du har erfaring innen boligproduksjon og boligutvikling med lokal forankring i Trondheimsregionen.
  • Manglende formell utdannelse kan kompenseres med lengre relevant erfaring.
  • Du må se muligheter og aktivt kunne bygge på et godt miljø i organisasjonen.

Vi tilbyr

  • Vi tilbyr spennende utviklingsoppgaver i Block Watne Trondheim.
  • Lønn og tiltredelse etter avtale.
  • Distriktssjefen rapporterer til Regiondirektør.

For nærmere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med Avantas v/senior bedriftsrådgiver Ole Erik Fremo på tlf. 73 88 33 00/907 54 797 eller senior bedriftsrådgiver Hanne Haug Fremo på tlf. 982 12 455.

www.avantas.no

Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt inntil annet er avtalt.

Nevn også gjerne BYGG.NO ved din forespørsel.