Prosjektleder, Prosjekteringsleder, Anleggsleder

BackeGruppen består av selvstendige entreprenørselskaper og prosjektutviklingsselskaper som geografisk dekker det vesentligste av Sør-og Midt-Norge. De ca. 1000 ansatte i selskapene vil i 2014 utføre arbeider for ca. 3.500 millioner kroner, primært innenfor nybygg og rehabilitering av næringsbygg, offentlige bygg og boliger. BackeGruppen er en betydelig samfunnsaktør med solid økonomi og stor finansiell handlefrihet.

www.backe.no

Bøhmer Entreprenør AS er et selvstendig entreprenørfirma i BackeGruppen med hovedkontor i Drammen og markedsområde i Nedre Buskerud og Asker/Bærum. Selskapet har hovedtyngden av sin virksomhet innen næringsbygg, offentlige bygg, rehabilitering og boliger. Vi forventer en omsetning i 2014 på 365 millioner kroner. Antall ansatte er 60.

www.bohmer.no

FirmaBøhmer Entreprenør via Raadgiverhuset
FylkeBuskerud
StedØstlandsområdet
SøknadsfristSnarest

Vi er en av bransjens toneangivende og spennende bedrifter – og søker nå dyktige medarbeidere med solid erfaring fra prosjektadministrasjon bl.a.innenfor rollene:

PROSJEKTLEDER

PROSJEKTERINGSLEDER

ANLEGGSLEDER

Vi vil gjerne snakke med deg om mulighetene i Bøhmer Entreprenør AS.

Ta gjerne kontakt med vår rådgiver Arnfinn Berg, Mobil 911 78 955,

E-post arnfinn@raadgiverhuset.no. For mer informasjon om stillingene se www.raadgiverhuset.no. Der kan du også registrere din CV og søknad. Søknadsfrist snarest.