Foto: JackonFrank Lønseth i Jackon. Foto: JackonInstruktør Nils Jørgen Brodin under våtromskurs hos Jackon. Foto: JackonFoto: JackonFoto: Jackon

XL-Bygg samlet kunder og ansatte på våtromskurs hos Jackon

Jackon og XL-Bygg inviterte til våtromskurs ved Jackons Kompetansesenter i Fredrikstad. 30 deltakere fikk sertifisert seg gjennom Byggmesterforbundets HVV Kurs for Fagarbeidere.

Det skriver Jackon i en pressemelding torsdag.

– Vi på Jackon er opptatt av kvalitet, og vi vil bidra til kompetanseheving i bransjen. Etter å ha snakket med ulike aktører, har jeg oppfattet at mange er usikre på produkter og utførelse når det gjelder våtrom. De ønsker å lære mer, uttaler initiativtaker, kursarrangør og distriktssjef for Jackon i Østfold, Frank Lønseth.

– I XL-Bygg Knatterudfjellet planlegges høyt fokus på våtrom framover. Derfor er vi glade for muligheten til å kurse ansatte og kunder, supplerer Glenn Rino Olsen, salgssjef i XL-Bygg Knatterudfjellet, i pressemeldingen.

Jackon-kurset tar, ifølge meldingen, for seg de spesifikke kravene som står i teknisk forskrift med veiledninger, og er oppdatert etter TEK 17. Nils Jørgen Brodin er fagkonsulent i Byggmesterforbundet, og er instruktør på kurset.

– På dette kurset får vi forskjellige innfallsvinkler og gode diskusjoner. Fordi deltakerne har ulik bakgrunn og erfaring, blir kunnskapsutvekslingen av høy kvalitet, sier han i pressemeldingen.