Stolte leverandører på XL-BYGG MestermøteRockwool representerer her 1 av 22 utstillere på XL-BYGG Mestermøte 2015Verdens største XL-BYGG flagg har denne uka hengt i amfiet på Royal Christiania hotelProffe kunder fortjener proff underholdning

XL-Bygg med mestermøte i Oslo

XL-Bygg har de siste fem årene kjørt lokale mestermøter for kjedens proffkunder. For 2015 har de samlet dette til et stort arrangement over fire dager i Oslo.

- Vi har delt landet i fire regioner og sørger dermed for lokal forankring mellom våre proffkunder, XL-Bygg butikkene og leverandørenes egne distriktsansvarlige, forteller salgs- og markedssjef Proff i XL-Bygg, Arve Oldertrøen.

- Vi har lagt samlingen til Royal Christiania hotell ved Oslo S og her har våre 22 viktigste leverandører innen trelast og tyngre byggevarer laget informative og praktiske stands. Vi selger ikke puter og gardiner i XL-Bygg, så fokuset på råbygget med kvalitets innsatsfaktorer passer våre proffkunder svært godt, fortsetter Oldertrøen.

Gjennom perioden 2-5. mars vil hele 450 proffkunder ha fulgt det faglige opplegget. XL-Bygg har stort fokus på nyheter og i tillegg får proffene mange innspill på praktisk utførelse for bruk i sin hverdag. Relasjonsbyggingen er også viktig; mellom proffer, leverandører og proffselgerne i XL-Bygg.

Det svenske bandet Haaks som var populære under VM på Ski i Falun, har denne uka også skapt stor stemning i Oslo.

- For XL-Bygg har arrangementet vært en meget god arena for gode samtaler og oppfølging av våre proffkunder. Vi rekrutterer helt klart også håndverkere til vårt konsept Klappet&Klart, for huseiere som trenger håndverkere til å gjøre jobben. Med det faglige påfyllet har vi da godt forberedte håndverkere til å ta fatt på mange spennende prosjekter rundt om i Norge, skriver byggevarekjeden i en pressemelding.