VVS-rådgiver

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOppland
StedGjøvik
Søknadsfristsnarest

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber vi på spennende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i et engasjert og flerfaglig miljø der vi gjør hverandre gode. Sweco Innlandet består 93 engasjerte medarbeidere fordelt på kontorer på Hamar, Gjøvik og Lillehammer. Vi arbeider med et bredt spekter av prosjekter for både offentlige og private oppdragsgivere. Som VVS-ingeniør i avdelingen for Tekniske Installasjoner (TI) møter du kompetente kolleger og ledere i et hyggelig og sosialt arbeidsmiljø. Gjennom din nytenkende og engasjerte væremåte bidrar du til å skape fremtidsrettede og miljøvennlige bygg- og anleggsløsninger.

Hos oss utvikler du deg. Som en omgjengelig og samarbeidsfokusert lagspiller vil du bidra til samhold i gruppen. Du er ingeniør eller sivilingeniør og bidrar med energi- og miljøekspertise. Kanskje er du relativt nyutdannet, med relevant erfaring fra en entreprenør eller rådgiver i byggebransjen.

I Sweco møter du et solid fagmiljø innen VVS og miljø, med dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine. Du får tidlig ansvar spennende prosjekter og gode muligheter til å utvikle deg som fagspesialist og/eller prosjektleder.

Hos oss får du store faglige utviklingsmuligheter, også innen ledelse.

Dine arbeidsoppgaver vil omfatte:

  • prosjektmedarbeider VVS i prosjekter fra A-Å med fokus på produksjon og støtte til fagansvarlige, samt tidlig kundedialog og ansvar for egne oppgaver
  • Prosjektledelse for mindre RIV-oppdrag
  • Rådgivning og utredninger innenfor VVS faget, særlig rettet mot:

- Lavere Driftskostnader

- Mer miljøvennlige løsninger

- Effektiv prosjektgjennomføring

  • tett samspill med mer erfarne kolleger for å bygge erfaring mot en mer selvstendig senior VVS rolle.

Dette kan du:

  • Du har høyere utdanning fra universitet/høyskole, eller tilsvarende faglig bakgrunn fra VVS-teknikk, gjerne med fagbrev.
  • Du har god teknisk innsikt og gode praktiske evner.
  • Du er nyutdannet eller har 1-2 års relevant erfaring.
  • Du har kjennskap til digitale tegnings-, modellerings- og beregningsverktøy (AutoCAD, Revit, etc.)
  • Det er en fordel med god forståelse for BIM.

Kontaktpersoner:

Asgeir Kvam

Gruppeleder

45024612

Søk stilling

Vis flere stillinger: