VVS-rådgiver

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeAust-Agder, Vest-Agder
StedKristiansand eller Arendal
Søknadsfrist26.01.2019

Avdeling VVS, energi og miljø i Kristiansand og Arendal er i vekst, og vi søker nå deg til en spennende og fremtidsrettet stilling som VVS-rådgiver. Vi har som ambisjon å være i forkant av utviklingen og investerer både i teknisk utstyr og kompetanseutvikling. Vi søker nå å styrke teamet med deg som er en løsningsorientert selvgående person. Hos oss vil du være en del av et team på 23 som har høye faglige ambisjoner og har det hyggeligste, beste og sterkeste fagmiljøet på Sørlandet. Arbeidssted vil være ved vårt kontor i Kristiansand eller Arendal.

Om stillingen

Som VVS-rådgiver hos oss vil du jobbe i varierte prosjekter for ulike typer bygg i alt fra tidligfase, konsept og idé-utvikling til ferdigstilt bygg og videre med rådgiving i driftsfasen. Vi samarbeider med mange ulike fag på tvers av kontorer i Norge. Det er viktig for oss at du deler din kompetanse og bidrar nasjonalt til videreutvikling av fag og verktøy. Dine hovedoppgaver vil være som fagansvarlig VVS rådgiver, som i samarbeid med mange andre fag, utvikler de beste løsningene.

Viktige oppgaver vil være:

  • Oppdragsledelse
  • Fagansvarlig innen et eller flere VVS-fag
  • Bidra til videreutvikling av VVS-faget
  • Noe markedsarbeid som kundemøter og tilbudsarbeid må påregnes.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg med minimum bachelor grad, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Du må også ha erfaring fra oppdragsgjennomføring og ledelse av oppdrag med minst 5 års erfaring innen prosjektering av VVS-prosjekter. Du kan ha erfaring fra konsulentbransjen, entreprenørbransjen, FOU eller fra en byggherreorganisasjon. Du må trives med samarbeid i en dynamisk hverdag.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Evne til å ta helhetlig ansvar og arbeide i team og gjennom andre
  • Evne til å tenke strategisk
  • Fagutdanning på høyskole/universitetsnivå eller tilsvarende
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson: Eirik Birkeland på telefon 41687873 eller epost eirik.birkeland@ramboll.no

Astor Rønnestad, avdelingsleder tekniske systemer, telefon 91347941, astor.ronnestad@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: