VVS-ingeniører/sivilingeniører

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, arkitektur og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

Firma Rambøll Norge
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist17.11.2014

Region Øst er en av fire regioner i Rambøll Norge og består av rundt 700 medarbeidere fordelt på syv fag-divisjoner og ni kontorer i Østlandsområdet. På Drammenskontoret er vi 160 medarbeidere innen bygg og infrastruktur. Vi søker nå vvs-ingeniører/sivilingeniører til vår VVS-avdeling som er under oppbygning. Avdelingen tilhører divisjon Tekniske systemer hvor det er ansatt rundt 80 medarbeider. Vi har økende oppdragsmengde med prosjekter som Holmestrand stasjon, nybygg svømmehall, avfallstasjoner og skoleutbygninger. Nå søker vi flere medarbeidere.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

VVS-ingeniør/sivilingeniør som har lyst til å bli en del av vårt gode og flerfaglige miljø i region Øst. Du liker å jobbe i team, men også selvstendig. Du har en positiv natur og ønsker å bidra til en god utvikling av vår avdeling. Du kommuniserer godt både norsk muntlig og skriftlig.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Generell VVS-prosjektering
  • Prosjektledelse i større team
  • Rådgivning
  • Oppdragsledelse
  • Oppfølging av kunder og prosjekt
  • Utredninger, simuleringer med mer

Vi benytter i dag Revit tegneprogram og relevante programmer innen beskrivelse og simulering. Rambøll har en målsetting om å være ledende innen utvikling av BIM og Drammenskontoret har høy kompetanse innen området, dette er blant annet benyttet i flere sykehusprosjekter, skoler og andre offentlige prosjekter.

Rambøll tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver hos Nordens ledende samfunnsrådgiver. Vi tilbyr gode betingelser, gode sosiale ordninger, bonusavtale, attraktive forsikrings- og pensjonsordninger samt meget gode personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy.

Hvis du er interessert i denne stillingen og møter de fleste av de ovennevnte kriteriene, kan du sende inn din søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen på denne siden

Kontaktperson

Avdelingsleder VVS, Morten Walmsness +47 477 04 766


Vis flere stillinger: