Geir Ove Ustad

VVS-dagenes tøffeste bart - til inntekt for rent vann i Afrika

Holte vil i løpet av tiden fram til VVS-dagene invitere alle kunder, samarbeidspartnere og ansatte til å la barten gro til inntekt for Røde Kors-prosjektet «VANN FOR LIVET».

- Holtes VVS-avdeling er nå lokalisert i Trondheim, og som kjent er trøndere og barter to sider av samme sak, forteller Geir Ove Ustad, produktdirektør for VVS i Holte.

- JobOffice-standen til Holte blir antakelig messas eneste heltrønderske stand. På stand C05-31 i hall C treffer du gutta som selvsagt alle stiller med bart, gjerne tar en trønderskrøne, og naturligvis også forteller om alle finessene bransjesystemet JobOffice har å by på, sier han.

I tiden fram til VVS-dagene starter 22. oktober, vil Holte donere hundre kroner til «VANN FOR LIVET» for hver «barte-selfie» som deles på facebooksiden. Holte vil også oppfordre sine kunder og samarbeidspartnere til å gi sin støtte til vannprosjektet.  Det hele vil toppes med kåringen av «VVS-dagenes tøffeste bart» på JobOffice-standen fredag 24. oktober.

- Det blir også spontane miniforedrag om ulike finesser med JobOffice. I mellomtiden er det bare å la barten gro, oppfordrer Geir Ove Ustad.