Visjonært og inspirerende

De kaller det de badeglade nordmenns mest brukervennlige og inspirerende nettsted.

Comforts egne krefter har sammen med de høyt profilerte og prisvinnende designerne i Soulpolice prestert noe helt nytt innen kundevennlig webdesign for folk som skal handle rørleggervarer og VVS-produkter trygt og fornuftig.

- Her står kunden og hans behov i fokus. Alt er tilrettelagt for fornuftig og løsningsorientert navigering med både inspirasjon og konkrete eksempler. Produktvelgeren er optimalisert for at kunden skal finne akkurat det han har behov for, mens relaterte produkter presenteres ett lite klikk unna. Vi legger inn hele vareutvalget med priser, og for å kjøpe er det bare å gå til fagfolk i butikken, forteller markedssjef Einar Evje i Norges eldste rørleggerkjede.

Bruk fagfolk
Den nye websiden på lanseres parallelt med den nye reklamefilmen som går på TV2, og som allerede har spredt seg på internett. Her fokuseres det på at det er tryggest å overlate jobben til fagfolk.

- Dette er et verktøy for den bevisste kunden som forstår at trygghet og levetidskostnad er viktig. Som beste service gir vi konkrete tips og råd som bygger på fagstatusen til den norske rørlegger. Hele bransjen, inkludert forbrukerne, vil profitere på den jobben og de pengene vi har investert i disse prosjektene. Her er inspirerende bilder og beskrivelser, en super produktvelger der alle produktpriser er med, og det er enkelt for brukerne å se hva godbitene koster, understreker Evje.

Nettstedet sier "Snakk med oss", og i Comfort-butikkene, som det nå finnes snart 100 av i Norge, får man ta og føle på produktene før man spør om råd og normalt overlater installeringen til fagfolk.

Finn drømmeløsningen
På websiden finner man blant annet "Comforthjemmet" - et virtuelt hus for inspirasjon der kreative løsninger vises. Produktvelgeren gir lett tilgang til ulike vareområder, og sorterings- og søkefunksjoner er tilrettelagt for de forskjellige brukergrupper.

Her vil det være naturlig å forlyste seg, finne sin drømmeløsning og legge opp egen huskeliste slik at man også kan se hva herligheten koster før man overlater jobben til fagmannen.

Kjøp trygt
- Det kommer tydelig frem at vi satser på kvalitet i alle ledd. Ting henger sammen, og for at vi skal kunne yte best mulig service overfor så vel medlemsbedrifter som butikkunder er det viktig å fokusere på å bygge opp under at det er hos rørleggeren du får kvalitet. Nettet er et utmerket sted for inspirasjon, men for å kjøpe trygt og få et resultat som oppfyller forventningene må kundene gå i butikken, påpeker Evje.