Vil du jobbe på spennende sykehusprosjekter?

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeFlere fylker
StedOslo, Stavanger, Bergen eller Trondheim
Søknadsfrist07.09.2020

Ønsker du å bli en del av landets største miljø innen sykehusprosjektering? Og har du interesse for utviklingen av fremtidens helsebygg? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

BLI EN DEL AV VÅR DIVISJON BYGNINGER

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. Vi har kompetanse i verdensklasse og samarbeider tett på tvers av fagmiljøene i COWI for å levere morgendagens løsninger på blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg. Uavhengig av hvilket kontor du jobber på, vil du oppleve et trygt og godt arbeidsmiljø, med gode muligheter både faglig og sosialt. Vi har et raust arbeidsmiljø med fokus på å dele kunnskap og å gjøre hverandre gode.

Vår BIM-kompetanse er verdensledende, og mange av våre kunder ser oss som deres naturlige samarbeidspartner innen prosjektering av sykehus. Vi er derfor opptatt av effektiv prosjektgjennomføring med tydelig målstyring, og Virtual Design Construction (VDC) står sentral i vår prosjektgjennomføring. COWI er inne i en rekke spennende prosjekter og vi har store satsningsplaner fremover innen sykehusprosjekter. Vi har landets største miljø innen sykehusprosjektering, og har behov for flere dyktige folk til både pågående og fremtidige prosjekter, deriblant Stavanger Universitetssykehus (SUS2023), Barne- og Ungdomssjukehuset i Bergen, Akuttsjukehuset på Hjelset og Drammen Sykehus.

UTVIKLE DIN KOMPETANSE I SPENNENDE SYKEHUSPROSJEKTER

I en stilling hos oss blir du en del av vårt nasjonale team av sykehuseksperter, og du arbeider i tett samarbeid med våre prosjektledere og kollegaer med ulik spisskompetanse. Avhengig av din kompetanse kan det være aktuelt med utrednings-, prosjekterings- og/eller ledelsesoppgaver innenfor følgende områder:

 • Prosjektering innenfor byggeteknikk, geoteknikk, VVS, elektroteknikk, brann, bygningfysikk eller akustikk
 • Disiplinledelse, prosjektledelse eller prosjekteringsledelse/prosjekteringsgruppeledelse
 • Rådgivning og prosjektering av laboratorier/renrom/isolat o.l.
 • ITB (tverrfaglig koordinering)
 • Automatiseringsanlegg, sykesignal, brannalarm
 • Medisinske gass- og trykkluftsanlegg
 • Rådgivning innenfor energi og bærekraft, typisk solcelleteknologi, LCC-/LCA-vurderinger, klimagassberegninger og sirkulærøkonomi
 • Byggeplassoppfølging/byggeledelse

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN!

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i en stilling i sykehusprosjektene våre, mener vi du bør kunne jobbe selvstendig og ta ansvar innen ditt fagområde, være god på å bygge relasjoner og forholde deg til andre, samt ha en god helhetsforståelse og kunnskap om gjennomføringsprosessen av komplekse prosjekter, som sykehusprosjekter.

Det er ønskelig med følgende ferdigheter/kvalifikasjoner:

 • Du har en høyere teknisk utdannelse, BSc eller MSc, ingeniørgrad e.l.
 • Du har minimum 5-10 års relevant erfaring, gjerne fra rådgivnings- eller entreprenørvirksomhet. Erfaring fra byggherresiden eller som saksbehandler på komplekse prosjekter er også svært relevant.
 • Det er en fordel om du har erfaring fra komplekse sykehusprosjekter
 • Du snakker og skriver flytende norsk

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter i alle leder-roller, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

COWI AS tilbyr konkurransedyktige betingelser, og vi har meget gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi tilbyr også et åpent og godt arbeidsmiljø med et aktivt bedriftsidrettslag, hytteordninger, fokus på utvikling, m.m.

HAR DU SPØRSMÅL?

Spørsmål til stillingen kan etter 04. august 2020 rettes til rekrutteringspartner Karoline Kaldheim på telefon +47 907 13 923. I mellomtiden kan du sende en mail til krkd@cowi.com, men merk at du ikke vil få svar før i august grunnet ferieavvikling.

Arbeidssted er primært Oslo, Stavanger, Bergen eller Trondheim, men for den riktige person, kan ansettelse ved et annet kontor være aktuelt om dette er ønskelig COWI har kontorer lokalisert over hele Norge.

Søk stilling