Vidar Solberg er ny salgs- og markedsdirektør i Spenncon.

Vidar Solberg er ny salgs- og markedsdirektør i Spenncon

Spenncon AS ansetter Vidar Solberg i stillingen som salgs- og markedsdirektør med oppstart fra 1. desember.

Det skriver Spenncon i en pressemelding torsdag.

Solberg kommer fra en stilling som salgssjef i Felleskjøpet Agri. Før det har han vært salgssjef i Mapei Norge og salgssjef i Moelven Byggmodul. Siden 1993 har han også innehatt en rekke roller innen eiendomsbransjen, heter det i meldingen.

–Nå har jeg vært i en helt annen bransje i en periode. Resten av CV ‘en dreier seg om eiendom, så å komme tilbake til byggebransjen blir spennende. Jeg trives med å jobbe med prosjekter slik Spenncon gjør, og det å sette fotavtrykk og være med på den prosessen tiltaler meg veldig, sier han i pressemeldingen.

Salgs- og markedsdirektørstillingen er en nyopprettet stilling i Spenncon.

Administrerende Direktør i Spenncon Trygve Martinsen uttaler i pressemeldingen at han ser frem til at Solberg skal starte.

– Vi satser offensivt med fokus på forbedringer i alle ledd for at Spenncon skal være en ledende og foretrukken leverandør i bransjen i fremtiden. Den nye salg- og markedsdirektøren vil jobbe aktivt ute i markedet, og mot kundene, for at vi skal være enda mer synlige og sammen med kundene finne de beste løsningene. Solberg vil også ha en viktig rolle i den satsingen Spenncon nå gjør på BIM, der både interne prosesser og samspillet med kunder vil endre seg vesentlig de neste årene, avslutter han.