Vice President Veg, Midt-Nord og Sør-Vest

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeFlere fylker
StedBergen, Stavanger, Kristiansand eller Trondheim
Søknadsfrist02.12.2018

Har du et ønske om å lede og utvikle våre dyktige eksperter innen veg? Er du interessert i å bidra til økt vekst for divisjon Transport og Byutvikling? Da ser vi frem til å høre fra deg!

DU FÅR MULIGHETEN TIL Å UTVIKLE DINE MEDARBEIDERE OG DIN AVDELING

Her i COWI får du muligheten til å jobbe i et sterkt fagmiljø i noen av Norges mest spennende og komplekse prosjekter innen transport og samferdsel.

Vår Veg-avdeling har over 100 ansatte og dekker hele Norge. Avdelingen er en del av et tverrfaglig ingeniørmiljø i divisjon Transport og Byutvikling. Divisjonen består av fagområdene veg, bane, bru, geofag og grunnundersøkelser, areal og landskap, byutvikling, samfunnsøkonomi og trafikkplanlegging.

DU ER STRATEGISK OG BEVISST PÅ HVORDAN DU UTØVER DITT LEDERSKAP
Her hos COWI har vi økt fokus på marked og målet er å vokse betydelig innen samferdsel og transport. Vi skal realisere våre ambisjoner gjennom utvikling av våre medarbeidere og ved å opparbeide nære relasjoner med våre kunder. Dette stiller store krav til ledelses- og markedskompetanse og vi ønsker derfor å styrke vår ledergruppe.

Vi søker nå etter en inspirerende og nettverksorientert leder til rollen som Vice President for avdeling Veg, med ansvar for regionen i Midt-Nord og Sør-Vest. Du vil gå i tospann med vår Vice President Veg som er ansvarlig for de øvrige regionene i Norge. Stillingen rapporterer til Senior Vice President og du vil sitte i ledergruppen til divisjon Transport og Byutvikling.

Ditt primæransvar vil være å skape god vekst og lønnsomhet for regionen. Du vil bidra til økt omsetning og aktivitet, samt sørge for en velfungerende organisasjon med motiverte medarbeidere.

Vi ser etter en deg som kjenner deg igjen i dette:

 • Du har relevant høyere utdannelse
 • Du har dokumenterbare resultater fra tidligere lederroller og har vært med på å bygge prestasjonsorienterte team
 • Du har tidligere erfaring både fra prosjekt- og linjeledelse
 • Du har erfaring fra kunde-, markeds- og salgsrelatert arbeid
 • Du har erfaring fra endringsledelse og organisasjonsutvikling
 • Du har gjerne bransjeerfaring.

I tillegg innehar du flere av de følgende egenskapene:

 • Du er en tydelig og samlende leder som kan utøve klokskap og fleksibilitet
 • Du har kommersiell teft og forretningsforståelse
 • Du jobber strukturert, analytisk og målrettet
 • Du er en dyktig relasjonsbygger og en sterk kommunikator
 • Du kjenner deg igjen i COWIs verdier: integritet, respekt, uavhengighet, fagkompetanse og frihet.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 2. desember 2018

Arbeidssted: Bergen, Stavanger, Kristiansand eller Trondheim

Kontaktperson: Jørgen Pedersen, e-post: JGP@cowi.com, tlf: +45 2923 7714

Søk stilling