Vi trenger din samferdselskompetanse!

ÅF Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Vi er i dag ca. 300 ansatte, de fleste med master-/bachelorgrad innen bygg-/tekniske fag. Våre medarbeidere jobber i team som representanter for byggherrer/prosjekteiere i roller som prosjektledere og byggeledere. Vi har gjennom mange år videreutviklet vårt kvalitetssystem med utgangspunkt i praktisk erfaring fra prosjektene, og er sertifisert iht. ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Bærekraft, miljø og sikkerhet blir høyt prioritert. Vår siste medarbeiderundersøkelse bekrefter at du vil få høyt motiverte kolleger som opplever at de får brukt sin kompetanse og som ser at de får gode muligheter for videreutvikling i et positivt og faglig sterkt arbeidsmiljø.

Firma ÅF Advansia
FylkeOslo
Søknadsfrist30.01.2019

ÅF Norge har et sterkt og voksende miljø innen jernbane, T-bane og sporvei. Vi har nøkkelroller i flere av de største jernbane- og sporveisprosjektene i Norden. I Sverige har vi nøkkelroller i prosjekter som Östlänken og Västlänken. Et av de mest spennende oppdrag vi har nå i Norge er prosjekt- og byggeledelse samt teknisk rådgivning på Follobanen for Bane NOR. Det er en posisjon som gir oss muligheten til å bekle en rekke sentrale roller i Norges største samferdselsprosjekt. I tillegg arbeider vi i prosjekter som Ringeriksbanen, Fornebubanen samt at vi har mange oppdrag for Sporveien som berører både T-bane og trikk. Våre fagmiljøer bidrar også inn i prosjekter for både Bane Nor og Bybanen i Bergen. For å lykkes med disse store prosjektene samarbeider vi tett på tvers av forretningsområder og geografier.

Nå trenger vi flere modige, dedikerte lagspillere! Har du erfaring fra en eller flere av disse rollene, samtidig som du har jernbaneteknisk erfaring innen bane, elektro, tele, signal, tar vi mer enn gjerne en prat med deg:

  • Prosjektleder
  • Byggeleder
  • Prosjekteringsleder
  • Kontrollingeniør

Hvem er du?

Du er faglig sterk og drivende og ønsker å bidra til videre utvikling av ÅF Advansia. Du er god på samspill og bygger tillit. Du kommuniserer tydelig, både muntlig og skriftlig, arbeider systematisk og løsningsorientert og er en selvstendig pådriver i prosjektene. Du må i tillegg ha følgende kompetanse:

  • Master/Bachelor innen bygg/anlegg/elektro, gjerne med spesialisering innen samferdsel.
  • Minimum 5 års erfaring fra byggeledelse/prosjektledelse og/eller prosjekteringsledelse hos PA-firma, byggherre eller totalentreprenør.
  • Prosjekterfaring fra følgende fagområder; underbygning, jernbanetekniske fag (dvs. overbygging, tele, elkraft og kontaktledning), stasjonsbygning eller signal.
  • God erfaring med kontraktsoppfølging, risikostyring, fremdriftsplanlegging og -styring.
  • God kjennskap til prosesser for prosjektgjennomføring.

Hva tilbyr vi deg?

Vi tilbyr deg muligheten til å spille en viktig rolle i store, prestisjefylte prosjekter, utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med et hyggelig arbeidsmiljø og høyt motiverte og dyktige kolleger.

Vi gir deg konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger, høy grad av fleksibilitet, fokus på kompetanseutvikling og fri i romjul og påske.

Dersom du har lyst til å ta en prat med oss om mulighetene vi kan tilby deg, er det bare å ringe. Eller send oss en søknad/CV, så tar vi kontakt.

Kontaktpersoner:

Hilde Bohinen

Rekrutteringsansvarlig

97719457

hilde.bohinen@afconsult.com

Jill Breisnes

406 29 284

Jill.breisnes@afconsult.com

Håkan Forsberg

474 52 748

hakan.forsberg@afconsult.com

Søk stilling


Vis flere stillinger: