Vi søker nye medarbeidere på Sunnmøre

Veidekke er et av Skandinavias største entreprenørselskap med 6.100 ansatte og en omsetning på 18 milliarder kroner (2011). Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus samt veivedlikehold. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for helse, miljø og sikkerhet, HMS, er likestilt med de økonomiske målene. Veidekke er kjennetegnet av en desentralisert organisasjonsmodell med en sterk bedriftskultur og stor grad av medarbeider­involvering. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen 20 % av aksjene i Veidekke. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 aldri gått med underskudd.

Distrikt Sogn og Fjordane er organisert under Veidekke Entreprenør AS, Region Nord/Vest. Vi utfører alle typer bygge - og anleggsoppdrag. De alle fleste av våre byggeoppdrag utføres i totalentreprise enten utviklet i tidlig fase sammen med kunden eller vunnet i konkurranse. I tillegg utfører vi bygge- og anleggsjobber i hovedentrepriser. Distriktet har hovedkontor i Sogndal med avdelingskontorer på Sandane og Volda. Distriktet omsetter for ca 280 MNOK og har 80 ansatte.

FirmaVeidekke Entreprenør AS
FylkeMøre og Romsdal
StedVolda
Søknadsfrist04.01.2013

Til våre byggeverksemd på søre sunnmøre søker vi:

 

Anleggsleiar, driftsleiar og prosjektingeniør

til spennande og varierte oppgåver i samband med våre prosjekt. Vi ynskjer at du er erfaren eller nyutdanna ingeniør, eller har handverksbakgrunn, erfaring frå tilsvarande stilling og gjerne teknisk fagskule.

 

Kort om stillingen

Vis flere stillinger: