Vi søker lærevillig ingeniørgeolog til tunnelprosjekt

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist23.11.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Etterspørselen etter geofaglige tjenester er stor, og Sweco har de seneste årene satset hardt på å bygge opp Norges beste miljø innen geoteknikk og ingeniørgeologi. Vi har stor pågang av prosjekter. Nå søker vi ingeniørgeolog som kan gå inn i et stort veiprosjekt i Trøndelag, der Sweco er engasjert i anleggsoppfølgingen for flere tunneler. Arbeidet ditt den første tiden vil være på anlegget der du vil inngå i et sterkt team. Ingeniørgeologigruppen i Trondheim teller 11 ansatte med et stort spenn i erfaring fra nyansatte til erfarne fageksperter. Gruppen din er en del av Infra-avdelingen, der vi samarbeider tett med fagene geoteknikk, VA og Infrastruktur.

Hos oss vil du utvikle deg. Anleggsprosjektet er en fin anledning til å tilegne deg ny kunnskap og nye erfaringer i selskap med dyktige fagfolk. Samtidig får du gode muligheter til å bidra med konstruktive tanker og engasjement. Du er initiativrik og opptatt av å levere kvalitet. Dersom du også deler kunnskap og takler nye utfordringer på strak arm, har du et godt utgangspunkt for å styrke vår evne til å levere det vi lever av – avtalt kvalitet til riktig tid og kostnad.

Utover oppgavene i ved ovennevnte veiprosjekt er dine viktigste arbeidsoppgaver som ingeniørgeolog i Sweco

  • Rådgivning, prosjektering, prosjekteringsledelse, utredning og produksjon. Mye av arbeidet ditt vil foregå ute på anlegg, der du blant annet får ansvar for å følge opp prosjektet.
  • Du har ansvar for egne kunder, alene eller sammen med andre i Sweco.
  • Du har tett kundekontakt og bidrar aktivt til nysalg og mersalg av eget og andres område.
  • Du bidrar til at prosjektene gjennomføres etter de rutiner og veiledere som ligger i Swecos økonomisystem og kvalitetsstyringssystem.

Dette kan du

  • Du er utdannet sivilingeniør innen ingeniørgeologi.
  • Du har ett til tre års erfaring.
  • Du har vært involvert i tunnel-prosjekter.
  • Du har god erfaring med relevante IT-verktøy.

Vi behandler søknader fortløpende.

Kontaktpersoner:

Torbjørn Yri

Gruppeleder geoteknikk

+47 916 48 909

torbjorn.yri@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: