Vi søker dyktige og fleksible tømrere

Consto Nord er et datterselskap i det landsdekkende bygg- og anleggskonsernet Consto. Constos datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har i overkant av 900 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor i Norge er i Tromsø, hovedkontor i Sverige er i Karlstad.

Firma Consto Nord
FylkeNordland, Troms
StedHarstad, Narvik, Lofoten og Vesterålen
Søknadsfrist02.10.2019

Consto Nord AS søker tømrere som ønsker en spennende hverdag i en solid bedrift med mange muligheter. Ditt arbeidsområde vil være i Nord-Norge, med mobilitet til å kunne jobbe i Harstad, Narvik, Lofoten og Vesterålen.

Arbeidsoppgaver

Vi søker tømrere til byggeprosjekter i Nord-Norge. Vi utfører boliger og alle typer næringsbygg.

Kvalifikasjoner
  • Fagbrev
  • Erfaring fra produksjon på større byggeprosjekter
  • Manglende formell utdannelse kan kompenseres med allsidig erfaring fra yrket
  • Gjerne erfaring som bas, men ikke et krav

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er strukturert og har stå på vilje. Du må kunne jobbe selvstendig så vel som i team. Evne til å ivareta et godt arbeidsmiljø i en hektisk hverdag. Vi verdsetter medarbeidere med kunnskap, erfaring, initiativ og energi.

Vi tilbyr

Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et godt faglig og utviklende miljø. Hos oss får du en morsom og spennende hverdag med ryddige arbeidsforhold. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kontaktinformasjon

Ståle Sæther

Personalsjef

95473511

Søk stilling