Vi søker dyktige landmålere i Bergen

Ingeniør Compagniet er en av Norges største leverandører av tekniske konsulenttjenester. Vi er totalleverandør av ingeniørtjenester, DAK tjenester og prosjektadministrative tjenester på alle nivåer. Våre kunder er oljeselskap, leverandørindustrien innen olje- og offshore, verft, landbasert industri, entreprenører og arkitekter over hele landet. Ingeniør Compagniet tilbyr spennende jobbmuligheter i Norge og utlandet, meget konkurransedyktige betingelser og profesjonell oppfølging. Ingeniør Compagniet er en del av Adecco, Norges største bemanningsselskap. Adecco har over 70 kontorer og avdelinger, og hver dag går over 8.000 personer til en jobb formidlet av Adecco.

FirmaIngeniør Compagniet for kunde
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist18.10.2013

På vegne av vår kunde søker vi nå etter landmåler/oppmålingsingeniør i Bergen. De ønsker en dyktig, selvstendig og ansvarsbevisst medarbeider som bidrar med faglig kompetanse og har evne til å bygge gode relasjoner til kunder, kollegaer og samarbeidspartnere.

 

Oppstart: Snarest
Varighet: 12 mnd med mulighet for forlengelse
Lokasjon: Bergen.Ønskede kvalifikasjoner:

  • Utdanning på ingeniørnivå, gjerne med spesialutdanning innen landmåling (geodesi/geomatikk/GIS/oppmålingsingeniør)
  • Minimum 1 år med relevant landmålerpraksis
  • Gode kunnskaper om softwareoppmåling
  • Kunnskap om Autocad eller NovaPoint en fordel
  • Norsk/skandinavisk muntlig og skriftligVi tilbyr:

  • Spennende miljø både faglig og sosialt
  • Konkurransedyktige betingelser
  • God oppfølging av egen konsulent
  • Adecco sitt fordelsprogram

 

 

Vi søker kandidater til snarlig tiltredelse til langvarig oppdrag i Bergen. Dersom du er interessert oppfordrer vi deg til å søke på stillingene ved å registrere din CV på www.adecco.no. Spørsmål kan rettes til Account Manager Kari Lise Kallestad på telefon 997 99 576. Alle aktuelle kandidater vil bli kontaktet, og søknader blir behandlet fortløpende.

Ingeniør Compagniet AS har rammeavtale med de største aktørene innen olje/gass, både nasjonalt og internasjonalt. Som ansatt i IC blir du en del av vårt faglige nettverk, samtidig som du beholder din uavhengighet og fleksibilitet. Ingeniør Compagniet er en del av Norges største bemanningsselskap; Adecco.

Vis flere stillinger: