Vi søker de beste rådgiverne i Østfold!

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeViken
StedFredrikstad
Søknadsfrist17.11.2020

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring. Vi legger til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling. Hos oss vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Akkurat nå søker vi rådgivere innen flere fag i Østfold.

SPENNENDE MULIGHETER HOS MULTICONSULT ØSTFOLD

Multiconsult Østfold har ca. 140 medarbeidere og har moderne kontorer i sentrum av Fredrikstad og Moss samt på Tunejordet i Sarpsborg. Vi arbeider innenfor forretningsområdene Bygg & eiendom, Industri, Samferdsel, Vann & miljø, By & samfunn og Fornybar energi. Vi arbeider for både private og offentlige kunder og dekker de fleste fagområder knyttet til rådgivning og prosjektering.

Vi har for tiden mange spennende oppdrag med blant annet Frederik II videregående skole, Arena Fredrikstad, Ås videregående skole og en rekke andre skoler. Vi utfører forprosjekt på nytt avløpsrenseanlegg for FREVAR, Fv. 110 Årum bru, Ny fabrikk for Batteriretur samt en rekke spennende industri- og boligprosjekter. Våre medarbeidere deltar også i de største prosjektene i Multiconsult som Ny veterinærhøgskole på Campus Ås, Drammen sykehus og E6 Moelv til Roterud – med ny Mjøsbru.

Vi har i de siste årene hatt god utvikling og vekst, og vi har et mål om å fortsette den gode utviklingen. Vi søker derfor etter nye medarbeidere i flere forretningsområder og fagområder.

MULTICONSULT ØSTFOLD SØKER RÅDGIVERE INNEN

 • elektro
 • geoteknikk
 • konstruksjon/byggeteknikk
 • VA
 • VVS
 • vegplanlegging
 • oppdragsledelse/prosjektledelse

Primært søker vi etter personer med bachelor- eller mastergrad i ulike ingeniørfag. Nyutdannede i 2021 er også velkommen til å søke.

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling
 • En god balanse mellom arbeid og fritid
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
 • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon, ta kontakt med Avdelingsleder Bygg & eiendom Kristin Høili, tlf: 922 61 062.

Søk stilling

Vis flere stillinger: