Vi beklager

Byggeindustrien har opplevd det marerittet mange mediabedrifter frykter. Vi har vært uten forbindelse med omverdenen i to døgn. I juni flyttet vi hele virksomheten. Vi har fått flotte og meget praktiske kontorer, men vi har hatt nye mye krøll på linjene siden innflyttingen. For to dager siden gikk alt i svart. Årsaken var svikt i en strømtilførsel. Det at et slikt moderne system kan kollapse fullstendig, er en skandale spør du oss.

 

Banetele har vært telefon- og internettleverandør etter anbefaling fra vår dataleverandør Ementor.

Problemet med dagens dataeksperter er at de kun bruker sine datamaskiner når de skal feilsøke. Hadde de tatt seg to minutters kikk i dataskapet ville de opplagt ha sett at den aktuelle strømtilførselen som de selv hadde montert ikke fungerte.   

Det viktigste for oss er at vi nå er kommer på lufta igjen. At en moderne mediabedrift er uten telefon eller internett er selvsagt tragisk.

Vi må bare beklage overfor alle våre kunder og gode venner. Hundrevis av mennesker kontakter oss hver dag, og får vår del stanser virksomheten nærmest helt opp. Dette har også en økonomisk side. Den får vi komme tilbake til. Nå er det å håpe at vi ikke får nye problemer.