Lars Erik Vinje og Ole Håvard Olsen.

VestlandsHus øker trykket mot Østlandet - ansetter ny regionsansvarlig

Etter ett år med forbedringsarbeid og rigging for vekst, øker VestlandsHus nå trykket mot Østlandet, og har ansatt Ole Håvard Olsen som ny regionsansvarlig.

– Med ny regionsansvarlig skal vi ta vår del av nyboligmarkedet, sier daglig leder i VestlandsHus Lars Erik Vinje.

Ole Håvard Olsen kommer fra stillingen som daglig leder i Bygdesnekker’n AS, som han har drevet i over 20 år – de fleste som eier. Bygdesnekker’n er medlem av Mesterhus, hvor Olsen har vært aktiv, blant annet gjennom flere år i kjederådet. Nå skal han hjelpe VestlandsHus å stramme grepet på østlandsmarkedet. Målet er å få på plass en regionsansvarlig for Vest i løpet av høsten.

Lars Erik Vinje forteller at de det siste året har jobbet effektivt med å bygge om den medlemseide kjeden til en mer robust og innovativ merkevare.

– Vi er inne i en sterk vekstperiode, og jeg er overbevist om at Ole Håvard med sin kompetanse og erfaring vil sikre enda bedre oppfølging av forhandlerne våre – og bidra til å rekruttere nye. Vi er stadig på jakt etter nye medlemmer som vil være med å nå de hårete målene vi har satt oss, sier daglig leder Vinje.

– Østlandet er jo det området hvor det bygges mest, og vi er stolte over å ha kapret en så dyktig leder for satsingen vår der i tiden fremover. Vi skal ta vår del av nyboligmarkedet, sier Vinje.

Olsen selv vedgår at han har latt seg imponere over vekststrategien og freidigheten til VestlandsHus det siste året.

– Å gå til en konkurrent er alltid litt skummelt, men jeg har ikke vært i tvil. Jeg har klokkertro på strategien til VestlandsHus, og gleder meg til å bli en del av laget, sier Ole Håvard Olsen, som trer inn som regionssjef øst 1. august.