Verdenspremiere for Volkswagen TRISTAR

I anledningen trettiårs jubileet for konseptbilen Syncro presenterer Volkswagen Nyttekjøretøy nå TRISTAR.

Fakta:

Navn: Volkswagen TRISTAR

Dimensjoner: Lengde; 4788 mm, bredde; 2320 mm, høyde; 2066 mm

Fremdrift: Permanent firehjulstrekk. 245/70 R17 hjul

Motor: 2,0 l TDI med 200 hk og 450 Nm

Girkasse: 7 trinns DSG

Det er på årets store bilmesse, IAA i Frankfurt, at den nye konseptbilen skal vises frem for første gang. Pickup’en med kort akselavstand har permanent firehjulstrekk med mekanisk differensialsperre på bakakselen og 30 millimeter ekstra bakkeklaring.

Designerne har også utviklet et nytt, men fortsatt gjenkjennelig design med skarpe linjer, LED-hovedlys og hele arkitekturen i fronten er endret for å gi bilen et mer kraftfullt inntrykk. Også innvendig er bilen futuristisk med et dashbord som minner om tidligere modeller av VW Transporter.

Lasten kan fordeles på to nivåer, blant annet i en støvtett og vanntett skuff. Interiøret har også en 20 tommers skjerm med den nyeste teknologien for videokonferanse som sammen med svingbare seter gjør denne bilen til et bra sted å arrangere møter. TRISTAR har til og med en egen espressomaskin installert.

- TRISTAR demonstrerer alle de gode sidene ved T-modellserien. Den demonstrerer potensialet og viser at denne bilen fortsatt er målestokken i klassen. TRISTAR kombinerer historie og fremtid og vi viser med denne bilen hva som er mulig i fremtiden, sier Dr. Eckhard Scholz fra Volkswagen Nyttekjøretøy.