Veivokter Lyngen

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 24,5 milliarder kroner (2015), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.
«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet.

Firma Veidekke Industri
FylkeTroms
StedNordkjosbotn
Søknadsfrist27.11.2016

Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Da er du kanskje den rette for oss. Veidekke Lyngen ser etter deg som er svært godt kjent i og omkring områdene Balsfjord og Storfjord og ønsker å bidra til bedret veistandard.

Arbeidsoppgaver
Ute på veien er du bedriftens ansikt utad hvor du møter kunder, underleverandører og andre på en slik måte at de ikke bare ønsker å bruke Veidekke igjen, men også anbefaler oss for andre.

Du utfører ulike produksjonsoppgaver innen veivedlikehold med rett kvalitet og utførelse til riktig tid. Andre oppgaver vil være:

  • Dokumentasjon og oppfølging av vedlikeholds- og anleggsoppdrag mot oppdragsgiver
  • Vedlikehold av maskiner og utstyr
  • Skredfarevurdering

Kvalifikasjoner

Du er en dyktig fagarbeider med god kunnskap om faget. Som person er du initiativrik og handlekraftig, utadvendt og omgjengelig samt serviceinnstilt og fleksibel.

I tillegg har du:

  • Førerkort klasse B/BE og gjerne C/C1
  • Maskinførerbevis for hjullaster og gravemaskin
  • Grunnleggende datakunnskaper
  • Geografisk lokalkjennskap
  • Svært gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig

Profil

Vi ser etter deg som liker å samarbeide med ulike typer mennesker, er lærevillig og flink til å lære andre. Du har også fokus på å finne og bruke riktige løsninger. I tillegg håper vi du har lokalkunnskap og kjenner områdene Nordkjosbotn og Sørkjosbotn.

Helse, miljø og sikkerhet er høyt prioritert i Veidekke, og vi krever at du også setter dette høyt – hver eneste dag slik at alle kommer hjem like hele som da de kom på jobb.

Veidekkes verdier Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er viktige for oss, og du må også kunne stå for disse.

Vi tilbyr
Vi kan tilby en jobb i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø, med lønn etter tariff og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Godt arbeidsmiljø blir enda bedre av å ha begge kjønn til stede. Vi oppfordrer derfor spesielt kvinner til å søke.

Base for kontrakten er Nordkjosbotn.

Spørsmål om stillingen

Kurt Osvaldsen

Anleggsleder

Telefon 482 83 071

Søk her

Vis flere stillinger: