Veiplanlegger

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfrist13.10.2019

Er du vår nye veiplanlegger i Molde?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Molde blir du et verdifullt tilskudd til et rådgivermiljø som alltid prøver å finne de beste bærekraftige løsningene for våre kunder. Hos oss vil du få ansvarsfulle og varierte oppgaver i spennende infrastrukturprosjekter.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en viktig bidragsyter for å videreutvikle det sterke veiplanleggingsmiljøet i Sweco. Du får bryne deg på spennende og krevende prosjekter sammen med dyktige, hyggelige og engasjerte kolleger som hjelper hverandre og strekker seg langt for å utvikle gode kunderelasjoner. Stillingen gir deg gode muligheter til å ta nye steg fremover innen dine interessefelt og fagområder.

Dine arbeidsoppgaver

Du vil bli engasjert i prosjektering og prosjektledelse eller som fagressurs i lokale prosjekter og oppdrag andre steder i landet. Der vil du bidra med kreative, bærekraftige og gode forretningsmessige løsninger.

Dette kan du

  • Du er utdannet ingeniør eller sivilingeniør innen samferdsel.
  • Du kan gjerne ha erfaring, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.
  • Du behersker relevante programvarer og har interesse for modellbasert prosjektering.
  • Du er initiativrik, selvstendig og opptatt av å skape resultater.
  • Du kommuniserer klart og tydelig på norsk.
  • Du er dyktig til å bygge gode relasjoner og samarbeide.

Kontaktpersoner:

Jan Gunnar Simonhjell

Avdelingslader

975 523 34

Jan.Simonhjell@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: