Veidekke søker geolog til E39-prosjekt i Bergen

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 24,5 milliarder kroner (2015), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Distrikt Samferdsel i Region Anlegg er en del av Veidekke Entreprenør. Vi bygger alle typer anlegg, særlig innenfor samferdselssegmentet, både over og under jord, kraftanlegg, fjellhaller samt riving/miljø.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeHordaland
StedOs
Søknadsfrist07.09.2016

Vi søker ny medarbeider til Bergen/Vestlandet

Ny hovedvei skal bygges mellom Os og Bergen, og Veidekke har fått i oppdrag å bygge strekningen mellom Svegatjørn og Rådal. Dette er Norges største veikontrakt og inkluderer blant annet 23 km tunnel og 3 km dagsone i Endalausmarka og Svegatjørn.

Til dette prosjektet søker vi en geolog. Du skal hjelpe oss med å sikre at Veidekke ivaretar krav til veioppbygging og asfaltering. Nåværende arbeidssted vil være Os.

Ansettelsen skal også være med på å styrke Veidekkes organisasjon sentralt og i forhold til fremtidige prosjekt.

Region Anlegg er organisert under Veidekke Entreprenør AS og gjennomfører prosjekter i hele Norge og gjennomfører alle typer anleggsarbeider innenfor samferdsel- og industriutbyggings-prosjekter.

Prosjekttypene erinnenfor tunnel, vei- og baneutbygging, fjellanlegg (Kraftverk ogparkeringsanlegg), olje og gass, vindkraft og energiutbygging, næring- og industribygg, stål- og betongkonstruksjoner, baneteknikk og tyngre fundamenteringsarbeider.

Prosjektene består både av totalentrepriser og hovedentrepriser for offentlige og private kunder. Anleggsvirksomheten vil ha en omsetning på ca 5 milliarder kroner pr år og er organisert med region- og distrikts-, avdelingskontorer i Oslo, Bodø, Hammerfest, Bergen, Trondheim og Fredrikstad.

Arbeidsoppgaver:

Du vil være ansvarlig for oppfølging og kvalitetssikring av knuste masser til veioppbygging og asfaltering både i tunnel og i dagen.

Du skal bidra til å sikre at prosjektet leverer i henhold til kontraktens krav. Dette innebærer utarbeidelse, håndtering og oversikt over dokumentasjon som prosedyrer, testrapporter og sjekklister.

Jobben innebærer uttak og testing av steinmasser i laboratorium for å angi egnethet for bruk, opp imot Statens Vegvesen sine krav, samt oppfølging av utlegging og komprimering i linjen.

Det er en variert arbeidsdag som består av en god blanding inne- og utearbeid. Du må involvere deg aktivt mot drift for å sikre at vi sammen finner de beste løsningene.

Kvalifikasjoner:

Du må være utdannet ingeniørgeolog eller geolog, og ha minimum to års relevant arbeidserfaring. Du bør ha jobbet med vurdering av materialkvalitet opp mot veibygging. Du må kunne mestre norsk som arbeidsspråk.

Profil:

Det er viktig at du er strukturert, praktisk anlagt, initiativrik og handlekraftig. I Veidekke får du ansvar om du tar ansvar. Godt samspill og involvering er sentralt hos oss. Det vil du raskt legge merke til.

Vi tilbyr:

Om du blir ansvarlig for kvalitetssikring av vei blir du en del av et team som både har det gøy på jobben og har høy prestasjonsevne. Vi forstår at sterke fagmiljøer gir nøkkelkompetanse som vi er avhengige av. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i våre prosjekter. Det er her, ikke bare du, men vi også lærer mest og best – i samspill med alle aktørene som bidrar inn i et prosjekt. Som et tillegg har vi mange bra kursopplegg du kan ta gjennom Veidekkeskolen.

Glimt i øyet og godt humør på arbeidsplassen er viktig. Om du er så dyktig som vi håper du er, er det gode muligheter å tre inn i andre roller hos oss etter hvert. Vi er et stort skandinavisk selskap med store muligheter for deg. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift. I dag eier vi over 15 % av verdiene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Søk stilling

Kontaktperson

Trygve Slåke

91808390

trygve.slake@veidekke.no


Vis flere stillinger: