Illustrasjon: mir.noIllustrasjon: mir.noIllustrasjon: mir.noIllustrasjon: mir.noIllustrasjon: mir.noIllustrasjon: mir.noIllustrasjon: mir.noIllustrasjon: mir.noIllustrasjon: mir.noIllustrasjon: mir.noIllustrasjon: mir.noIllustrasjon: mir.noIllustrasjon: mir.noIllustrasjon: mir.noIllustrasjon: mir.noIllustrasjon: mir.noIllustrasjon: mir.noIllustrasjon: mir.noIllustrasjon: mir.no

Veidekke bygger flere boliger for Neptune i Oslo

Neptune Properties har gitt Veidekke Entreprenør oppdraget med å oppføre andre byggetrinn av boligprosjektet Holtet Horisont i Oslo.

Det skriver Veidekke i en pressemelding onsdag.

Oppdraget er en totalentreprise som omfatter 47 leiligheter og et underjordisk garasjeanlegg. Kontraktssummen utgjør 121 millioner kroner før merverdiavgift.

Veidekke skal i trinn to oppføre fire bygg på fire etasjer med 47 tre- og fireromsleiligheter, samt unike toppleiligheter med takterrasser. Leilighetene varierer i størrelse fra 65 kvadratmeter til den største toppleiligheten på 117 kvadratmeter. Byggene blir oppført i betong og stål med fasader av puss og teglstein med noen detaljer i tre, heter det i meldingen fra entreprenøren.

Neptune har allerede avtale med Veidekke om bygging av Holtet Horisont I, som er det første byggetrinnet i prosjektet. De to byggetrinnene består totalt av 86 leiligheter, med en samlet kontraktssum på rundt 232 millioner kroner.

Det har, ifølge pressemeldingen, vært stor interesse for prosjektene, og det er allerede solgt 42 leiligheter totalt. Eksisterende bygg på tomten planlegges revet i løpet av sommeren, mens selve byggearbeidene forventes å være i gang i løpet av tredje kvartal 2016.

– Neptune Properties har cirka 1.200 boliger under utvikling i Oslo. Prosjektet Holtet Horisont er et fremtidsrettet boligprosjekt med moderne leiligheter i et av Oslos prioriterte fortettingsområder. Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet vi allerede har etablert med Veidekke i den innledende fasen på byggetrinn én, og er selvsagt svært tilfreds med at vi har fått samlet begge byggetrinnene hos en så stor og anerkjent entreprenør, sier administrerende direktør Tore Økseter i Neptune.