Klar til å ta imot mange tusener besøkene i fem dager fra og med onsdag 2. mai. Fra venstre Nabeel Ejaz, leder ordensavdelingen Vectrocon, Christina Eriksen, messe- og eventkoordinator X Meeting Point, Anders Snortheimsmoen, spesialrådgiver Sikkerhetsledelse AS, Tone Lindberg Grøstad, direktør MGF, Gry Ingebretsen, messesjef MGF og Ove-Tomas Svendsen, publikumsansvarlig MGF. Foto: MGF

Vei og Anlegg 2018: Arrangøren er forberedt - er du?

Nå er det kun kort tid til Vei og Anlegg 2018 åpner. Det er hektisk aktivitet på Hellerudsletta med mange telt og enda flere maskiner som skal på plass før 2. mai klokken 10. 

Arrangørstaben, bestående av representanter fra Maskingrossisternes Forening og X Meeting Point, er gjennom flere måneders planlegging snart fremme ved selve finalen – fem dager med Vei og Anlegg 2018.

- I år slår vi alle rekorder når det gjelder antall utstillere og areal. Hele 286 utstillere, fordelt på hele 60.400 kvadratmeter utstillingsareal, står klare til å møte deg på Hellerudsletta fra 2. til 6. mai, heter det i en melding fra MGF

Arrangøren har gjentatte ganger oppfordret deg som besøkende til å kjøre kollektivt. Kommer du fra Oslo eller Gardermoen, ta toget til Lillestrøm stasjon og kjør gratis shuttlebus derfra til messeområdet. Det vil bli skiltet på stasjonsområdet hvor du skal gå for å finne disse bussene. Bussavgangen er fra utgang sør/øst på stasjonsområde (samme side som SATS Lillestrøm).

Erfaringer fra tidligere messer viser likevel at mange kommer i egen bil. Da må du smøre deg med tykke lag tålmodighet. Det vil bli køer og utfordringer med nok parkeringsplasser. Når det kommer til parkeringsplasser, så oppfordrer arrangøren deg til å benytte alternative parkeringsområder ved Norges Varemesse på Lillestrøm og innfartsparkeringen på Hvam (avkjøringen fra E6 ved Plantasjen). Parkerer du på Norges Varemesse benytter du samme gratis shuttlebus til messeområdet som de som kommer med tog. Benytter du innfartsparkeringen på Hvam, følger du gangveien langs Rv22 noen hundre meter til messeområdet.

Så om du forbereder deg før du kommer på Vei og Anlegg 2018 ved å gjøre deg kjent med kollektivmuligheter og skrive ut billetten, blir det et bedre og hyggeligere besøk, både for deg og oss. Kjør kollektivt, men må du absolutt kjøre bil så parker på de alternative parkeringsområdene og følg henvisningene fra parkeringsvaktene – de er der for å gjøre det enklere for deg.

Det er gratis inngang på messen og du kan forhåndsregistrere her. Gjør du dette og skriver ut billetten før du kommer til messeområdet, kommer du raskere inn gjennom egne fast track.