Vegplanlegger

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeOppland
StedLillehammer
Søknadsfrist19.05.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring som vegplanlegger i en stilling hvor du kan være med på utvikling av seksjon Samferdsel på Rambølls kontor i Lillehammer. Lillehammerkontoret er et tverrfaglig rådgivningsmiljø med 40 medarbeidere. For denne rollen trenger du erfaring fra planlegging og prosjektering av samferdselsoppdrag. Du må like å jobbe i prosjektgrupper og gjerne ha erfaring med aktiv kontakt med kunde. Hos oss vil du ta del i et sterkt fagmiljø og et lokalt team som har som ambisjon å være i forkant av utviklingen. Arbeidssted er vårt kontor på Lillehammer, med mulighet for kontorsted Hamar deler av uken.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Samferdselsseksjon

Som vår nye vegplanlegger blir du en del av seksjon Samferdsel, hvor vi har et godt miljø med 8 ansatte. En seksjon med høy effektivitet og kvalitet, god takhøyde og med humor som sitter løst. Vi ser etter deg som liker å ta ansvar, bidra til faglig utvikling og et kreativt miljø. Vi deltar i de største nasjonale prosjektene innen veg og jernbane, i tillegg til mange lokale prosjekter gjennom rammeavtaler med offentlige kunder og private utbyggere.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Planlegging og prosjektering av veger/motorveger/plasser/boligområder etc.
 • Oppdragsledelse og tilbudsarbeid på mellomstore og små tverrfaglige prosjekter.
 • Kommunisere og samarbeide med oppdragsgivere.
 • Delta i vårt utviklingsarbeid, og bidra til å bygge opp et sterkere fagmiljø på seksjon Samferdsel på Lillehammer.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og din faglige vekst er en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Utdannelse i vegplanlegging, som master eller bachelor. Minimum 5 års erfaring
 • Erfaring fra rådgiver, entreprenør eller det offentlige.
 • Erfaring fra regulerings- og byggeplanarbeid
 • Erfaring som prosjektleder vil bidra positivt
 • Interesse for markedsutvikling og deltakelse i tilbudsskriving
 • Erfaring fra prosjekteringsverktøy, fortrinnsvis Autocad, Novapoint (BIM).
 • God skriftlig og muntlig kommunikasjon både på norsk og engelsk

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3000 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 19.05.2019

Vi vil vurdere søkere fortløpende i søknadsperioden.

Kontaktperson: Seksjonsleder Tomas Moen Seksjonsleder Samferdsel tlf: 992 95 410 mail: tomas.moen@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: