Vegdirektøren kommer til EBA

Vegdirektør Terje Moe Gustavsen kommer til EBAs generalforsamling fredag 27. mai for å snakke om hva som er et velfungerende marked innen utbygging og drift. Med dagens bakteppe vedrørende asfaltsaken blir sikkert dette et interessant møte.

 

Det blir faktisk mer samferdsel på Entreprenørforeningen - Bygg og Anleggs (EBA) møte i og med at også stortingsrepresentant Knut Arild Hareide som leder Transport- og kommunikasjonskomiteen, kommer. Han skal spesielt ta for seg driftsmarkedet for vei og vedlikeholdsmarkedet for jernbane.

Ellers blir Stortingsmeldingen om bygningspolitikk en viktig sak. Direktør for næringspolitikk og kommunikasjon i BNL, Audun Lågøyr innleder. Før selve generalforsamlingten stiller Pellegrino Riccardi spørsmålet om det er lov å lykkes i Norge. Han er interkulturell ekspert og inspirator.

På selve generalforsamlingen vil studieprogramleder Bjørn G. Petersen, Bygg og Miljøteknikk ved NTNU snakke om Fremtidens byggstudium – samspill mellom byggenæring og NTNU.

Ordfører Leif Johan Sevland ønsker deltakerne velkommen til Stavanger hvor møtet holdes.

Det er også lagt opp til en uformell aften torsdag 26. mai. Da skal det meste dreie seg om en omvisning på det fantastiske stedet Flor & Fjære på Sør-Hidle – 20 minutters båttur fra Stavanger.

Det legges også opp til en byvandring i Stavanger.

Se www.florogfjare.no