Vedlikeholdsfrie og miljøvennlige terrasseløsninger

SL-Gruppen lanserer denne våren produktene til Trex, i Norge. Produktsortimentet består av terrassebord, rekkverk og dekkbord, og er laget av 95 % resirkulerte materialer.

Med sine innovative produktegenskaper legger Trex føringer for en ny generasjon kompositt.

Overflaten til Trex er nøkkelen til produktenes vedlikeholdsfrie egenskaper. Du trenger aldri slipe, male, olje eller beise terrassen.

Det eneste som behøves er en enkel vask med vann og eventuelt såpe om nødvendig. Kaffe, vin og matsøl kan eksempelvis enkelt spyles av med vann. Overflaten sørger også for at terrassebordene er godt beskyttet mot riper fra for eksempel stoler som flyttes på.

Miljøvennlig

Trex blir produsert av 95% resirkulerte materialer: Plastposer, overskudd fra prosjekter innen trevirke og sagflis. Den amerikanske organisasjonen, ICC Evaluation Service, har godkjent at Trex terrasseløsninger er laget av minimum 95,4 % resirkulerte materialer. Trex var den første i markedet for slike terrasseløsninger til å bli godkjent. Ved bruk av resirkulerte materialer har det aldri blitt felt et eneste tre for produksjon av Trex sine produkter.

25 års garanti

Trex terrassebord har 25 års garanti mot flekker og falming for private forbrukere og 10 års garanti mot proff/offentlige kunder. Med dette vil produktene opprettholde sitt utseende og kvalitet.

Nyt det du (ikke) ser

Terrassebordene kan monteres med et skjult låsesystem. Dette sørger for en jevn overflate uten avbrytende skruehull. – Ved bruk av dette låsesystemet blir montering av terrassen både rask og enkel, forteller byggmester Roger Mikalsen i SL-3Bygg. Trex utviklet dette låsesystemet for akkurat å gjøre monteringen tidseffektivt, enkel med et flott utseende.