Trampolineparken Altitude

Varnerbygget blir trampolinepark og bilbutikk

Rehabiliteringen av Varner Gruppens tidligere hovedkontor på Billingstad i Asker ferdigstilles i disse dager.

Bygget skal huse Altitude sin første trampolinepark i Norge, i tillegg til ny bilbutikk for Motorpool Norge AS.

Sohlberg & Toftenes AS ved Christen Sohlberg og Nanna F. Sohlberg fikk ansvaret for prosjekteringsledelse, i tillegg til prosjekt- og byggeledelse for begge prosjektene.

Over 2000 besøkende åpningshelgen

Trampolineparken Altitude åpnet fredag 13. oktober og tilbyr et bredt spekter av hoppe- og klatremuligheter, skriver Sohlberg & Toftenes AS i en pressemelding.

Trampolineparken på Billingstad er et samarbeid mellom norske Apex og amerikanske Altitude. Sistnevnte er franchisekjede med trampolineparker over hele USA, og dette blir dere første trampolinepark i Norge.

– Selv om prosjektet var vært omfattende og komplekst, har vi klart å gjennomføre hele prosjektet i løpet av ett år, sier Nanna Fløgstad Sohlberg i pressemeldingen. 

– En av utfordringen med trampolineparker er at de krever god takhøyde. Vi ble derfor nødt til å fjerne rundt 1.300 kvadratmeter med hulldekker, sier Christen Sohlberg i samme pressemelding.

Bilbutikk åpner i 2018

Varnerbygget skal også huse ny bilbutikk og verksted for Motorpool Handel AS, forhandler av Jaguar og Land Rover i Norge. Bilbutikken er lokalisert vegg i vegg med trampolineparken, og åpner i løpet 2018.

– Det blir et 3.500 kvadratmeter stort bilanlegg, bygget etter den nyeste internasjonale standarden som er krevet. Det vil blant annet si at fasader skiftes ut med store glass og med uttrukket Alucobond-fasade, sier Sohlberg.

– Sohlberg & Toftenes AS tok utfordringen med å tilpasse et eksisterende kontorbygg til et moderne bilanlegg med strenge krav fra bilfabrikken når det gjelder utforming og finish, sier Sohlberg.