Styreleder Carl Otto Løvenskiold i Bygg Reis Deg åpnet arrangementet i 2017. Foto: Sindre Sverdrup Strand

Variert meny på Det Norske Byggemøtet under Bygg Reis Deg - se programmet her

I år har Bygg Reis Deg AS valgt å presentere alle seminarer på Det Norske Byggemøtet på åpne scener rundt om i Bygg Reis Deg-utstillingen.

- Dette gjør vi for å spre budskapet til foredragsholderne enda bedre og sørge for at flest mulig får med seg mest mulig nyttig informasjon, sier adm. dir. Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg.

Onsdag 16. oktober klokken 10.30 ønsker arrangøren gjester i og rundt byggenæringen velkommen til hovedscenen i hall A. 

- Her har vi fått inn ulike bedrifter og foredragsholdere som har det til felles at de vil inspirere ledere til å ta nye og bærekraftige strategiske valg. Menyen på denne scenen er variert og omhandler alt fra digitale løsninger, bærekraftige materialvalg og grønn finansiering. Vi belyser også utfordringer knyttet til rammebetingelser som standard kontrakter, mangfold i arbeidsmiljøet og innovasjon. Området i og rundt scene 1 inviterer til at ledere kan utveksle erfaringer og lytte til inspirerende seminarer. Her har vi også en egen digital arena, Bygg21 sin stand og et stort område organisert av Smart Construction Cluster. På denne scenen skal du finne inspirerende uansett hvilken del av byggeprosessen du jobber i, utdyper Nybø.

Det komplette programmet for Det Norske Byggemøtet 2019 finner du her.