VA-rådgiver

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeViken
StedLillestrøm
Søknadsfrist23.08.2020

Vil du utvikle vårt VA-miljø på Romerike?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Ved Swecos kontor på Lillestrøm møter du et solid og godt flerfaglig VA-miljø. Vi samarbeider tett med våre kolleger i Viken og Oslo og med rundt 120 fagfolk som jobber med vann og avløp ved Sweco-kontorer over hele landet. Vi ser store muligheter i markedet i Oslo og på Romerike, og søker deg som ønsker å spille en aktiv rolle med å videreutvikle VA-faget på Lillestrøm. Du er en engasjert lagspiller som forstår helheten og tverrfagligheten i prosjektene, og du er god til å samarbeide. Du tar ansvar og får ting til å skje, og har godt humør, også i krevende situasjoner. Du er klar over egne begrensninger, men er alltid interessert i å utvikle deg. Du er opptatt av kvalitet og er grundig og er rasjonell i dine vurderinger

Hos oss vil du utvikle deg. Lillestrøm-kontoret består hovedsakelig av fagmiljø innenfor vann og avløp og landskapsarkitektur. Våre prosjekter spenner fra tidligfase-utredninger til detaljprosjektering og utarbeidelse av anbudsgrunnlag. Vi samarbeider tett med kundene for å finne kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger på deres problemstillinger. I dette miljøet har du nå mulighet til å videreutvikle deg sammen med dyktige og engasjerte kolleger. Du får varierte roller og utviklende og interessante utfordringer i et bredt spekter av prosjekter, også i samarbeid med øvrige regioner i Sweco Norge AS og fagfolk fra andre land i Sweco-konsernet.

Dine viktigste arbeidsoppgaver kan omfatte

  • Fagansvar som RIVA fra A til Å i prosjekter.
  • Tilbuds- og markedsarbeid.
  • Intern prosjektledelse for VA-oppdrag.
  • Rådgivning og utredninger innenfor VA faget.
  • Fungere som faglig mentor for mindre erfarne kollegaer.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen VA.
  • Du har minimum fem års relevant erfaring.
  • Du har god faglig forankring og er dyktig til å bygge gode relasjoner.
  • Du snakker og skriver godt norsk.

Kontaktpersoner:

Kirsti Hanebrekke

Avdelingsleder VA

96627872

Kirsti.Hanebrekke@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: