VA-ingeniør

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeØstfold
StedKråkerøy
Søknadsfrist02.06.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din inngående innsikt i VA-infrastruktur-markedet i og omkring Fredrikstad, i en stilling hvor du vil jobbe selvstendig med å utvikle Rambølls VA-miljø i Fredrikstad i tett samarbeid med øvrige avdelinger i Norge. For denne rollen trenger du utdannelse innenfor Vann og Avløp samt noen års erfaring innenfor faget. Er du vår nye Rådgiver VA-infrastruktur? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår VAavdeling

Som vår nye Rådgiver VA-infrastruktur blir du en del av vårt Fredrikstad-kontor, hvor vi jobber med tverrfaglige prosjekter innen både privat og offentlig sektor. Du vil ha faglig tilknytning til avdelinger både nasjonalt og internasjonalt. Kontoret og avdelingen har et kompetent fagmiljø, og vi legger vekt på god takhøyde og humor i hverdagen. En hovedoppgave vil være å bidra til å bygge opp et fagmiljø og team for VA-teknikk i Fredrikstad. Rambøll i Norge har i dag ca. 100 VA-teknikere og ca. 1.000 internasjonalt, hvor vi arbeider tett sammen og utveksler erfaringer og ressurser

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Markedsutvikling og tilbudsskriving
 • Prosjektledelse og med tiden teamledelse

Oppgaver innenfor VA-infrastruktur knyttet til:

 • Tidligfaseplanlegging
 • Prosjektering og ledelse av prosjekter i varierte oppdrag innen tradisjonell VA-prosjektering
 • Renovering av VA-ledninger, NoDig, overvannsproblematikk, fordrøyning
 • Modellering av VA-systemer

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Utdannelse i VA-faget, som master eller bachelor. Minimum 3-5 års erfaring
 • Kjennskap til VA-markedet i Fredrikstad eller Østfold
 • Interesse for markedsutvikling og tilbudsskriving
 • Erfaring fra prosjekteringsverktøy, fortrinnsvis Autocad, Novapoint og evt modelleringsprogrammer (Mike urban mm.)
 • God skriftlig og muntlig kommunikasjon både på norsk og engelsk

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 02.06.2019

Har du spørsmål?

Kontakt Seksjonsleder Bård Føyen, mobil 91152757.

Søk stilling

Vis flere stillinger: