VA ingeniør

ÅF Reinertsen er en fusjon av selskapene ÅF Infrastruktur AS og den landbaserte virksomheten i Reinertsen AS. Det nye selskapet ble etablert i 2016, men har røtter tilbake til 1946.

Vår samlede kompetanse og erfaring gjør ÅF Reinertsen til et ledende rådgivermiljø i Norge innen ingeniør-, arkitekt- og plantjenester. Våre forretningsområder er Infrastruktur, Arkitektur, utvikling og analyse og Bygg og Industri.

Vi dyrker gleden av å skape noe nytt. Hver dag legger vi puslespill av kunnskap og erfaring for å forutse behov og skape nye løsninger som utvikler samfunnet.

Vi vet det finnes noe fremragende i alt og alle, hver kunde, hvert prosjekt og hver medarbeider. I ÅF Reinertsen henter vi fram det beste i hverandre for å bidra til økt verdiskapning for våre kunder gjennom innovative og bærekraftige løsninger.

ÅF Reinertsen AS har ca. 400 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord og Bergen.

Firma ÅF Reinertsen
FylkeOslo
Søknadsfrist15.01.2017

ÅF REINERTSEN i Oslo har flere rammeavtaler, både innenfor bygg, samferdsel og byutvikling. Vi planlegger og prosjekterer flere større og spennende prosjekter over hele landet.

Vi søker etter en engasjert og entusiastisk fagkollega som brenner for utvikling av infrastruktur og vannmiljø og de positive effektene dette får for samfunnet.

Stillingen byr på tverrfaglig samarbeid i et stort fagmiljø. Du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør og har noen års erfaring fra VA- prosjektering, gjerne i tilknytning til veg- og samferdselsprosjekter. Hovedoppgaver vil være planlegging og prosjektering av VA-anlegg (ledningssystemer, pumpestasjoner, høydebasseng, overvannsanlegg etc.). Det er ønskelig med erfaring fra prosjekteringsverktøy, gjerne Autocad/Novapoint.

Vi ønsker oss fagkolleger med gode analytiske evner, god samarbeidsevne, serviceinnstilling ovenfor kunder og god markedskontakt.

God skriftlig og muntlig fremstillingsevne i norsk språk vil vektlegges.

Hva kan ÅF REINERTSEN tilby?

  • Spennende utfordringer i et internasjonalt konsern.
  • Hyggelig arbeidsmiljø med tilbud om sosiale aktiviteter utenom arbeidstid.
  • Allsidige og utfordrende prosjekter.
  • Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap.
  • Eksterne og interne kursopplegg.
  • Fleksibel arbeidstid.
  • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger.
  • Muligheter til å utforme og påvirke din egen hverdag og faglige karriere.
  • Attraktive ansettelsesvilkår.

For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte Trine Skjæveland, gruppeleder VA Oslo på mail trine.skjaveland@afreinertsen.no.

Søk stilling

Vis flere stillinger: