Marius Johansen (fra venstre) i Utleiesenteret, Per Karlsson og Hans Olav Hjartsjø i NRC Rail og Morten Dahl i Utleiesenteret forventer tett samarbeid fremover. Foto: Utleiesenteret

Utleiesenteret blir hovedleverandør for NRC Rail

Utleiesenteret AS har inngått en rammeavtale som gjør selskapet til hovedleverandør for NRC Groups norske datterselskap NRC Rail Norge AS.

Det skriver Utleiesenteret i en pressemelding mandag.

NRC Rail opererer innenfor segmentet jernbane, t-bane og trikkeanlegg, og er en del av grunn- og baneentreprenør NRC Group.

– Vi har jobbet mye med NRC Rail gjennom det siste året, og vi gleder oss over at vi nå blir en hovedleverandør. Dette er en betydelig leveranse for Utleiesenteret, og vi ser veldig frem til å samarbeide med NRC Group, som jo er en betydelig aktør i sin bransje, sier salgs- og markedssjef hos Utleiesenteret, Morten Dahl, i pressemeldingen.

Avtalen har en totalverdi på rundt 10 millioner kroner i året, heter det i meldingen.

Utleiesenteret er resultatet av en fusjon mellom Utleiesenteret i Drammen og Kongsberg, Høydespesialisten i Oslo og Akershus Utleie på Gardermoen. Utleiekonernet har omtrent 350 millioner i omsetning, 900 lifter og over 200 anleggsmaskiner til utleie, skriver de i pressemeldingen.

– Vi har leid mye forskjellig utstyr og verktøy hos Utleiesenteret den siste tiden, alt fra lifter, brakker og anleggsmaskiner til spesialverktøy. I NRC Rail er vi helt avhengige av rask respons og service når vi er ute på oppdrag enten det er på hverdager eller kveld og helger. Erfaringene med Utleiesenteret er svært gode på dette området, og dette er hovedårsaken til at vi nå inngår en så betydelig rammeavtale med selskapet, sier prosjektleder i NRC Rail, Hans Olav Hjartsjø.