Urbanister og Landskapsarkitekter

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist09.12.2018

Ønsker du å forme fremtidens byer? Vi søker urbanister og landskapsarkitekter

Vi er i dag til sammen 30 kollegaer i avdeling for Landskap og Urbanisme i Oslo, og rundt 60 personer på landsbasis. Vi søker deg som vil være med å forme fremtidens byer og omgivelser. Vi har travle dager i spennende prosjekter, og ønsker nå å utvide våre to seksjoner med flere urbanister og landskapsarkitekter.

Vi satser på byutvikling, urban landskapsarkitektur, urban natur og blågrønne strukturer, samferdselsprosjekter og skoleprosjekter.

Det siste året har vi blant annet jobbet med:

Planprogram for Grorud sentrum, KU i forbindelse med videreutvikling av sykehusområdene på Aker og Gaustad, fysisk og sosiokulturell analyse av Holmlia syd, utvikling og bruk av program og arbeidsmetode – Rambøll Dynamic Masterplanning, Bilfritt byliv – Dronningens gate, Jordal idrettspark, Oslo skatehall, skjøtselsplaner, utforming av Nittedal stasjon, dobbeltspor Sørli – Hamar – Lillehammer, plan- og designkonkurranse Nytorget i Stavanger, reguleringsplan for Bjørvika skole og Bolteløkka skole.

Om stillingen

Vi kan love deg

 • Et godt arbeidsmiljø hvor humoristiske innslag i hverdagen blir satt pris på
 • Kollegaer som har faglige ambisjoner
 • Mange spennende og varierte prosjekter
 • Jevnlige faglige arrangementer
 • Dyktige kollegaer i et tverrfaglig miljø
 • At du ikke er alene
 • En kurspott som du kan påvirke selv
 • Et Rambøll med stort oppmøte på julebord og sosiale arrangementer

Hvem vi søker

 • Vi søker deg som brenner for faget og som er opptatt av å skape gode bærekraftige omgivelser der mennesker kan blomstre og leve gode liv.
 • Du har lang eller kort erfaring og er en god formgiver og har forståelse for de ulike plannivåene.
 • Som urbanist har du bakgrunn fra arkitektur, landskapsarkitektur, planlegging eller andre relevante fagfelt.
 • For landskapsarkitekter er det en fordel med erfaring med skoleprosjekter og 3D- prosjektering.

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og gode ferieordninger. Hos oss får du brukt kompetansen din og anledning til å utvikle denne kompetansen til å skape et bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

For spørsmål angående urbanisme; Anne Bertine Fagerheim på mobil 91 64 78 56

For spørsmål angående landskap; Torunn Hognestad på mobil 95 81 18 96

Søk stilling

Vis flere stillinger: