TROX Auranor ruster opp i Stavanger

TROX Auranors salgskontor i Stavanger oppbemanner og ruster opp kontoret.

Samtidig blir kontorbygningen i Fabrikkveien 14 blitt rustet opp utvendig.

Hos TROX Auranors salgskontor i Stavanger, har Lasse Lunde jobbet som salgsingeniør i 10 år. I august starter sønnen Geir Lunde, sin ferd i fars fotspor.

- Pappa har lang erfaring fra ventilasjonsbransjen, så han vil gi meg god opplæring. Jeg kommer selv fra oljebransjen, så det blir spennende med ny jobb. Vi samarbeider godt, og jeg ser frem til oppstart, sier Geir.
Geir Lunde er utdannet elektroingeniør og har mastergrad innen styringssystemer og måleprinsipper.
Han kommer nå fra stilling som prosjektleder hos Cofely Fabricom, og har HVAC-erfaring fra Offshore-bransjen. Han tiltrer stillingen som Key Account Manager.

Stabil arbeidsplass
Lasse Lunde er glad for at sønnen har valgt denne retningen i arbeidslivet, og både han og kundene ser frem til oppstart i august.

- Kundene synes dette høres spennende ut, og ser frem til å møte en ny mann i bransjen. Det er stort å jobbe i bedriften. Det merkes spesielt når en blir syk og sikkert litt redusert, sier han.

Lasse mener det er positivt at de skal ha et tett samarbeid.

- Han slipper jo å sitte helt alene slik jeg gjorde de første 6-7 årene da vi var i Kvitsøygata. Det tror jeg ikke han hadde trivdes med. Det er kjekt å prøve å jobbe sammen. Vi har jo gjort mye sammen opp gjennom tidene. Så ut fra tidligere erfaring så skal nok dette gå bra, konkluderer han.

Pusser opp kontorbygget

I løpet av våren og sommeren har kontorbygget i Fabrikkveien 14 gjennomgått en utvendig endring.

- Vi har malt hele bygget i sølvgrått og fjernet de gamle reklameskiltene. Vi skal sette opp nye skilt som har sort bakgrunn og hvit tekst. Dette gir en fin effekt som får frem logoene godt, forteller byggeier Kjell Reidar Tjemsland.

- 14 bedrifter har kontor i bygget, og grunnen til oppussingene er å gjøre bygget med representativt, forteller Tjemsland.