Transportplanlegger

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

Firma NCC Industry Asfalt
FylkeBuskerud
StedLier
Søknadsfrist01.07.2018

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten skal produsere 1,7 millioner tonn asfalt i 2018, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

NCC Industry Sektor Asfalt startet i 2017 opp et sentralt logistikksenter for styring og koordinering av asfalttransport fra fabrikk til utlegger. I forbindelse med økt oppdragsmengde og utvidelse av logistikksenterets område, søker vi herved etter en transportplanlegger. Stillingen inngår som en del av et nyoppstartet team i ny logistikkavdeling. Personen vi ansetter vil ha en operativ rolle i forbindelse med planlegging og styring av asfalttransport. Du vil samtidig være med på å videreutvikle NCC sitt logistikksenter og arbeidsrutiner.

Til vår asfaltorganisasjon søkes det nå etter:

TRANSPORTPLANLEGGER

Som transportplanlegger vil du være ansvarlig for planlegging og styring av asfalttransport. Dine arbeidsoppgaver og ditt ansvar vil inkludere daglig dialog med de ulike aktører i forbindelse med bestilling av biler til asfaltlagene, dag-til-dag endringer i planene og fakturering og kontroll av transport gjennom NCC sitt system RUN Supplier og RUN Track.

Stillingen krever at du har oversikt over og følger opp transportører med tanke på tilgjengelige biler og biltyper, HMS og annen dokumentasjon.

Som transportplanlegger skal du yte bistand i langtidsplanleggingen av prosjekter i forbindelse med bilbehov, dokumentasjon, priser og anbud. Stillingen vil også bistå noe i forbindelse med innkjøp av transport, transportavtaler, priser og valg av leverandører.

Logistikksenteret var nytt i 2017, og du vil bidra til videreutvikling av logistikkfunksjonen i NCC Industry Asfalt.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • logistikkutdannelse på høyskole eller universitetsnivå
  • relevant praksis kan kompensere for manglende teoretisk utdannelse
  • erfaring fra tilsvarende stilling
  • komfortabel med data og nye løsninger
  • erfaring med planleggingsverktøy/flåtestyring eller tilsvarende
  • fordel med erfaring fra praktisk arbeid i verdikjeden
  • selvgående og endringsvillig
  • gode samarbeidsegenskaper
  • strukturert og nøyaktig
  • gode kommunikasjonsegenskaper skriftlig og muntlig

Din arbeidsplass vil være på NCCs kontor på Frydenlund i Lier. Noe reising i oppstartsfasen i forbindelse med opplæring må påregnes.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 01. juli 2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Ørjan Holter
Logistikksjef
+47 913 29 586
orjan.holter1@ncc.no

Vis flere stillinger: