Traineeprogram prosjektutvikling

JM konsernet er en av Nordens ledende boligutviklere. Virksomheten fokuserer på nybygg på attraktive steder, med hovedvekt på ekspanderende storbyområder i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Belgia. Konsernet har en omsetning på ca 13 milliarder SEK og har ca 2300 medarbeidere. Virksomheten i Norge drives gjennom JM Norge AS som er en av Norges største boligutviklere med virksomhet i Oslo-området, Vestfold, Telemark, Rogaland og Bergen.

FirmaJM Norge AS
FylkeOslo
Søknadsfrist10.02.2013

JM Bygger fremtiden - du er velkommen til å bygge din hos oss!

Vi søker etter nye talenter til vårt traineeprogram innenfor prosjektutvikling som starter i august 2013. Med traineeprogrammet vil vi sikre vår langsiktige tilgang av ledere og målet er at vi i løpet av cirka to år kan gi 10 nye traineer de beste forutsetningene for at de senere skal fortsette sin reise i JM. Vi vil investere i personer som har potensial for å bli nøkkelpersoner hos oss og som fra første dag bidrar til å utvikle vår virksomhet.

Som trainee ansettes du i en av JM Norges regioner; Region Oslo Nord, Region Oslo Vest eller Region Syd&Vest. Vi søker også traineer til JMs virksomheter i Sverige og Finland.


Programmet

For at du skal lære deg så mye som mulig om vår virksomhet, våre prosesser og vår kultur får du jobbe på ulike steder under programmet.
Programmet består av ulike bolker som har ulike tema, hver bolk gjennomføres i løpet av cirka 5 måneder med både teoretisk og praktisk innhold. Hvis du i løpet av en av bolkene er utplassert utenfor ditt hjemsted står vi selvfølgelig for bolig i den tiden.
Parallelt med den opplæring du får ute på de ulike plasseringer kommer du til å treffe dine trainee-kollegaer fra Sverige, Norge og Finland i anledning felles teoretiske utdanningssamlinger.
Etter avsluttet traineeprogram vil du være klar for en ny stilling. Vårt mål er at du skal få en grundig opplæring med sikte på en å tiltre en stilling innenfor JMs prosjektutviklingsorganisasjon. På sikt ønsker vi at din karrierevei fører deg til en sjef- og lederolle hos oss.


Du er

Vi søker deg som er utdannet sivilingeniør med spesialisering innenfor bygg- og miljøteknikk, industriell økonomi, byggteknikk og arkitektur eller liknende. Du er nyuteksaminert eller har maks 2 års arbeidserfaring. Har du ledererfaring og/eller bransjeerfaring er det en ekstra fordel.

For oss er det viktig at du deler våre kjerneverdier: Langsiktighet, engasjement, kvalitet, lydhørhet, stilfølelse og pålitelighet.
Siden du kommer til å arbeide innenfor flere forskjellige virksomhetsområder i JM er det viktig at du evner å samarbeide, knytte nye kontakter, ta egne initiativ, drive frem forandring, nå resultat, samt se og handle ut fra et helhetsperspektiv. For å lykkes kreves det også at du har evnen og viljen til å utvikles kombinert med nysgjerrighet og analytiske evner.


Vi tilbyr

En spennende utfordring med en arbeidsplass der du får et stort ansvar. Gjennom dine forskjellige plasseringer får du sjansen til å samarbeide med mange av våre kompetente og engasjerte medarbeidere. Gjør du et godt resultat, viser initiativ og interesse er dine utviklingsmuligheter innen JM veldig gode.
Vi tilbyr en konkurransedyktig lønn og flere ansattfordeler som for eksempel treningstilskudd, god pensjonsordning, rabatt ved kjøp av bolig gjennom oss og mulighet for å nyte godt av bedriftens rabattfordeler på de sentralt inngåtte innkjøpsavtalene.


Rekrutteringsprosessen

Søknadsfristen for programmet er 10.februar. Vennligst legg inn din søknad, CV samt eksamensresultater/vitnemål via linken under. Vi gjør vårt utvalg gjennom ett antall intervjuer og tester. Første runde med tester begynner i uke 6 og intervjuene gjennomføres i påfølgende uker. Rekrutteringsprosessen avsluttes i uke 15 ved at sluttkandidatene får muligheten til å presentere seg for JMs konsernledelse. Traineeprogrammet starter den 12. august 2013.


Har du spørsmål om programmet

er du velkommen til å kontakte personalsjef Anine Ruud Olsen på telefon +47 934 14 095 eller personalrådgiver Cathrine Lyssand på telefon +47 474 00 771.

 

søk her

 

 

Vis flere stillinger: