Trainee

JM er en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligfelt. Virksomheten fokuserer på nybygg på attraktive steder, med hovedvekt på ekspansive storbyområder i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Belgia. Vi har en omsetning på ca 9 milliarder NOK og har ca 1 900 medarbeidere. JM Byggholt AS er datterselskap av JM og er en av Norges største boligutviklere med virksomhet i Oslo-området, Vestfold, Telemark, Rogaland og Bergen.

 

FirmaJM Byggholt
Fylke
Søknadsfrist17.02.2011

 

JM bygger fremtiden – velkommen til å bygge din hos oss!

 

Nå søker vi kandidater til vårt trainee-program som starter i august 2011

Er du en av dem som brenner for boligutvikling og vil bygge din fremtid hos oss? Med trainee-programmet vil vi sikre vår langsiktige tilgang av ledere og målet er at i løpet av ca. to år gi vel ti nye traineer de beste forutsetningene for at de senere skal fortsette sin reise i JM. Vi vil investere i personer som har potensial for å bli nøkkelpersoner hos oss og som fra første dag bidrar til å utvikle vår virksomhet.

 

I Norge har vi 4 plasser, 2 med retning produksjon og 2 med retning prosjektutvikling.

 

 Programmet

For at du skal lære deg så mye som mulig om vår virksomhet, våre prosesser og vår kultur får du jobbe på ulike steder innen produksjon og prosjektutvikling under programmet.

Programmet består av ulike bolker som har ulike tema, hver bolk gjennomføres i løpet av ca. 6 måneder. Hvis du i løpet av en av bolkene er utplassert utenfor ditt hjemsted står vi selvfølgelig for bolig i den tiden.

Parallelt med den opplæring du får ute på de ulike plasseringer kommer du til å treffe dine Trainee-kollegaer fra Sverige og Norge i anledning felles utdanningssamlinger.

Du kommer til å få flere typer forskjellige opplæring innen områder som for eksempel økonomi og lederskap.

Vårt mål år er at du som har valgt retning produksjon blir anleggsleder innen 3 år og du som har valgt retning prosjektutvikling blir prosjekteringsleder eller prosjektsjef innen 5 år.

 

Du er

Du er ingeniør eller sivilingeniør, nyuteksaminert eller har maks 2 års arbeidserfaring. Har du ledererfaring og/eller bransjeerfaring er det en ekstra fordel.

For oss er det viktig at du deler våre kjerneverdier: Langsiktighet, engasjement, kvalitet, lydhørhet, stilfølelse og pålitelighet.

 

Siden du kommer til å arbeide på mange forskjellige steder innen JM er det viktig at du har lett for å samarbeide, knytte nye kontakter, ta egne initiativ, drive frem forandring, nå resultat, samt se og handle ut fra et helhetsperspektiv. For å lykkes kreves det også at du har evnen og viljen til å utvikles kombinert med nysgjerrighet og analytiske evner.

 

Vi tilbyr

En spennende utfordring med en arbeidsplass der du kan ta et stort ansvar og påvirke fra første stund. Gjennom dine forskjellige plasseringer får du sjansen til å samarbeide med mange av våre kompetente og engasjerte medarbeidere. Gjør du et godt resultat og viser initiativ og interesse er dine utviklingsmuligheter innen JM veldig gode. Vi tilbyder en konkurransedyktig lønn og flere ansattfordeler som for eksempel treningstilskudd, god pensjonsordning, rabatt ved kjøp av bolig gjennom oss og mulighet for å nyte godt av bedriftens rabattfordeler på de sentralt inngåtte innkjøpsavtalene.

 

Rekrutteringsprosess

Vi går fortløpende gjennom alle søknader og kaller jevnlig inn til intervju. Derfor vil vi ha din søknad så snart som mulig og senest 6. mars.

Vi gjør vårt utvalg gjennom intervjuer og tester. Vi begynner første runde med tester i uke 9 og den første intervjurunden starter i uke 11. Rekrutteringsprosessen avsluttes i begynnelsen av mai og programmet starter i midten av august.

 

Har du spørsmål

om programmet er du velkommen til å kontakte personalsjef Anine Ruud Olsen på telefon +47 934 14 095 eller programansvarlig Ann-Sofi Öhlén på telefon +46 878 28 781

 

Søknadsfrist : 06.03.2011

Søk på linken under

http://delta.hr-manager.net/ApplicationForm/ApplicationForm.aspx

Vis flere stillinger: