Trainee Veidekke Industri 2018

FirmaVeidekke Industri
FylkeHele landet
Søknadsfrist04.03.2018

Vi søker kandidater til vår toårige traineeordning med oppstart høsten 2018. Vi ser etter deg med bachelor i enten bygg- og anlegg, logistikk eller maskin, og som vil møte fremtiden som trainee i Veidekke.

Fremtiden byr på mye spennende, og hos Veidekke er du i fremste rekke når den kommer. Vi gir deg en god start på karrieren, samtidig som du får være med på å forme morgendagens samfunn. Som trainee får du jobbe i spennende forretningsområder i anleggsbransjen, og muligheten til å raskt stige inn i en lederrolle.

Vårt traineeprogram

Som trainee vil du ha tilhørighet både geografisk og i ett av våre forretningsområder, med et overordnet mål om å bli anleggsleder eller å få en sentral fagstilling. For at du skal komme deg dit, forventer vi at du tar ansvar for din egen læring, selvfølgelig med støtte fra oss som Norges største entreprenør. Vi tilbyr deg faglig variasjon som skal gjøre deg klar til å ta steget inn i ny rolle etter at traineeperioden din er over.

Du vil delta på fire samlinger med alle traineene i Veidekke. Her møter du rundt 60 andre traineer for læring, erfaringsutveksling og nettverksbygging. I tillegg får du utvikle deg gjennom et eget kursprogram, og du vil få en erfaren mentor som støtter og veileder deg underveis i traineeperioden.

Profil

Er du av typen som involverer andre, ikke fordi det nødvendigvis er riktig, men fordi de kanskje har noe smart å si? Da er du kanskje den vi er ute etter. Om du kan formidle vanskelige budskap samtidig som du viser respekt og nysgjerrighet, så kan vi tilby en kontrakt, gromme maskiner og et godt arbeidsteam.

For å lykkes med oppgaven er det kritisk at du klarer å møte utfordringer i hverdagen sammen med teamet ditt. Vi tror du kjenner dine begrensninger, men også at du tør å ta sjansen og stole på magefølelsen.

I dilemmaer har du klare verdier som styrer din adferd, slik at du alltid er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Folk er folk, og du skjønner at noen ganger må du vise empati, og andre ganger må du sette Veidekke foran egne og andres personlige interesser.

Nøkkelen til utvikling er endringsvillighet, og det får du ved å involvere de som skal bruke løsningene og være flink til å formidle fordeler, ulemper og veien videre. Veien videre har du god kontroll på, siden lidenskapen din for fagfeltet gjør deg nysgjerrig og interessert i hva som skjer fremover og hvilke smarte løsninger som blir tilgjengelige.

Vi vil ha deg med på laget, men før du blir med må vi ta opp en ting til: dette er ikke fort gjort. For å lykkes med alt dette må du også være en stayer, og vise både gjennomføringsevne, iherdighet og tålmodighet.

Alt dette klarer du neppe, men vi bryr oss først og fremst om at du prøver. At du vil, prøver og lærer deg. Det å være trainee er tøft og utfordrende, men du kan bidra til så mye for de rundt deg. Vi stoler på deg!

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi ca. 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge. Vi gir deg aksjer til en verdi av 10 000 kroner så du kommer i gang med eierskapet.

  • En fremtidsrettet jobb i en næring i vekst, og et selskap som satser på egne ansatte.
  • Et tydelig mål med traineeperioden
  • Mulighet til å påvirke veien videre for Norges største entreprenør.
  • I Veidekke bygger vi hverandre.
  • Sammen bygger vi fremtiden.

Er du klar for jobben?

Robert Lien Myrholt

934 39 863

Søk her

Vis flere stillinger: