Trainee, Veidekke Entreprenør distrikt Haugesund

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus.. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner (2017), og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har ca. 4 000 ansatte og omsetter for 15 mrd. (2017).

Distrikt Haugesund har hovedkontor i Haugesund og avdelingskontor på Stord i Sunnhordland. Distriktet har en årlig omsetning på ca 300 mill. kroner og ca 60 ansatte funksjonærer og fagarbeidere. Vi har bygget flere store og prestisjetunge prosjekt, blant annet Helsehuset i Haugesund, Kontorbygg for Aibel, flere kaier rundt i distriktet. Akkurat nå bygger vi Meierikvarteret på Stord.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeRogaland, Hordaland
StedStord / Haugesund
Søknadsfrist31.05.2018

Til vår virksomhet i Distrikt Haugesund, avdeling Sunnhordland, søker vi nå en kandidat til toårig traineeordning med oppstart høsten 2018. Vi ser etter deg som er nyutdannet sivilingeniør, høyskoleingeniør eller har annen teknisk utdannelse på universitets- og høyskolenivå og som vil møte fremtiden som trainee i Veidekke. Arbeidssted vil være Stord i Sunnhordland.

Fremtiden byr på mye spennende, og hos Veidekke er du i fremste rekke når den kommer. Vi gir deg en god start på karrieren, samtidig som du får være med på å forme morgendagens samfunn. Som trainee får du jobbe på spennende prosjekter, og muligheten til å raskt stige inn i en lederrolle.

Dine arbeidsoppgaver

Vårt traineeprogram: Som trainee vil du jobbe på eller for et av våre prosjekter. Du får utvikle deg i Norges største og ledende kompetansemiljø i byggenæringen, og du vil følges tett opp. Når du er ferdig som trainee, forventer vi at du er klar til å starte på et karriereløp frem mot å bli anleggsleder eller å få en sentral fagstilling. For å komme deg dit, tilbyr vi faglig variasjon som f.eks:

 • driftsoppfølging
 • produksjonsplanlegging
 • kontrakt
 • HMS
 • kvalitetssikring
 • prosjekteringsledelse
 • tilbuds-/anbudsteam
 • kalkulasjon
 • stikning og landmåling
 • innkjøp
 • støtte til prosjekt- og anleggsledelse
 • eiendomsutvikling

Du skal tross alt forme morgendagens samfunn, så vi forbereder deg godt på det.

Du vil delta på fire samlinger. Her møter du andre traineer for læring, erfaringsutveksling og nettverksbygging. I tillegg får du utvikle deg gjennom et eget kursprogram. Du vil også få en erfaren mentor som støtter og veileder deg underveis i traineeperioden.

Profil

Vi satser på fremtiden, og nå satser fremtiden på oss. Vi har over 200 pågående prosjekter til enhver tid i Norge, noen av de med milliarder i omsetningsstørrelse. Vi skaffer, utvikler og gjennomfører prosjekter med mange aktører også utenfor Veidekke. Nært samarbeid og tidlig involvering av kunder, rådgivere, partnere er vår store styrke. For deg betyr dette at du må trives med å jobbe i team. Du tar initiativ og involverer de omkring deg og du snakker godt med kollegaer på alle nivåer.

Du bør være av den nysgjerrige typen. Du lar deg fascinere av ny teknologi og hvordan den kan brukes på nye og lønnsomme måter, og du vet hvor verdifullt det er å dele kunnskap og idéer med andre. Fremtiden kommer til å gi deg store muligheter hos oss, og da må du gripe dem.

Resultater og kvalitet i alle ledd er viktig for deg. Du kjenner det gjør litt vondt når du ikke er fornøyd med en leveranse. Godt håndverk og faglig integritet er egenskaper vi setter høyt.

Fremtiden må være bærekraftig. Derfor har vi forpliktet oss til FNs togradersmål, og det tar vi med oss inn i våre prosjekter. Så det er bra hvis du deler dette målet med oss. Vi har mange miljøprosjekter innen boliger, forretningsbygg og skoler, for å nevne noen.

I tillegg tilbyr vi:

Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi ca. 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge. Vi gir deg aksjer til en verdi av 10 000 kroner så du kommer i gang med eierskapet.

En fremtidsrettet jobb i en næring i vekst, og et selskap som satser på egne ansatte.

Kontaktperson

Venke Lillenes Spanne

93410319

Søk her

Vis flere stillinger: