Trainee i Mesta 2018

Mesta er ledende i Norge innen drift og vedlikehold av infrastruktur. Siden 2003 har Mesta etablert seg som et selvstendig selskap med over 1300 ansatte, og virksomhet i hele landet. Mesta har i dag over 50 prosent av markedsandelen innen drift og vedlikehold av vei - og er en vital del av norsk samferdsel.

FirmaMesta
FylkeHele landet
StedRegionene Nord, Vest, SørØst, Elektro, Spesialproduksjon
Søknadsfrist20.04.2018

ER DU VÅR NYE TRAINEE?

Å være med på traineeprogrammet til Mesta er en unik mulighet for deg som har lederambisjoner og som vil satse på en karriere i et av Norges mest spennende entreprenørselskap. Hos oss får du sette din fagkunnskap ut i live!

Mesta er stolte av å kunne tilby vårt traineeprogram som strekker seg over 1 år, delt opp i to ulike perioder med hospitering. Du starter opp med første periode i tenkt regional endestasjon for fast ansettelse etter endt program. Andre del av programmet blir du plassert i en annen rolle/funksjon, eller et annet geografisk område.

Vi er på jakt etter traineer til våre regioner i Vest, Nord og SørØst, samt i våre enheter Elektro og Spesialproduksjon. Spesifiser i din søknad hvilken region/enhet du søker deg til.

Programmet blir skreddersydd og tilpasset ditt utdannelsesnivå enten du er i ferd med å fullføre en bachelorgrad, et masterprogram eller eventuelt en høyere utdannelse fra teknisk fagskole. Du vil gjennom programmet følge våre dyktige ledere hvor du vil få delta i mange faser av et prosjekt, fra kalkulasjon og anbud, til gjennomføring og avslutning.

Målet med traineeprogrammet er at du trer inn i en ledende stilling etter endt program hvor du får utnytte erfaringene du har opparbeidet gjennom traineeprogrammet. Mesta har primært årlig inntak av nye traineer, og har hatt traineeprogrammer i selskapet siden 2005.

Programmets innhold

  • Lederansvar og fagansvar
  • Hospiteringer på ulike lokasjoner og fagområder
  • Faglige samlinger
  • Traineekoordinator
  • Egen mentor/kontaktperson
  • Fast ansettelse til konkurransedyktige betingelser etter endt traineeprogram

Vi ser etter deg som

Er nyutdannet fra høyskole eller universitet fortrinnsvis som ingeniør/sivilingeniør innen bygg og anlegg, industriell økonomi eller økonomi og ledelse. Eventuelt høyere teknisk utdannelse fra teknisk fagskole.

Ønsker å satse på en karriere i selskapet enten som fagspesialist eller leder.

Er initiativrik, selvstendig, engasjert, positiv og fleksibel.

Er åpen for å reise og bo i ulike geografiske områder innenfor tilhørende region/enhet, også etter endt program.

Kontaktperson:

Maria Christine Aas
HR-rådgiver
MariaChristine.Aas@mesta.no
+4797133556

Søk her