Tømrere til Notodden

Vi tilhører Bravedo Group. Med over 18 års erfaring og kontorer i ni land er vi et av Nord-Europas ledende selskaper innen fagressurser til områdene bygg og infra, industri, offshore og akva/sjømatindustrien. Vi fokuserer på solid HMS-forståelse, teknisk kompetanse, kvalifikasjoner og personlighet hos de vi finner jobb til. Etter at vi har funnet våre fagfolk, tar vi godt vare på dem.

Firma Barona
FylkeTelemark
StedNotodden
Søknadsfrist28.04.2019

Ønsker du en variert og spennende arbeidsdag?

Er du klar for nye utfordringer? Ønsker du å utvikle deg faglig og personlig? Er du serviceinnstilt og liker varierte arbeidsoppgaver? Da kan dette være arbeidsplassen for deg.

Vår kunde er i sterk vekst og på utkikk etter flere tømrere til deres avdeling på Notodden. Som tømrer i vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med snart 45 års erfaring fra området.

Din rolle som tømrer

Som tømrer vil din arbeidshverdag være fylt av svært varierte oppgaver innenfor gjenoppbygging, rehabilitering og skadebegrensning. Ingen dag er lik! I tillegg til å være en utførende tømrer vil du også bli spesialist på reparasjoner etter skader. I jobben vil du møte mange ulike mennesker, og din oppgave vil være å hjelpe kunden tilbake til hverdagen så fort som mulig. Du vil få frihet og ansvar gjennom arbeidsledelse på egne prosjekter, og samarbeide med kolleger i team.

Vi tilbyrdeg

Som tømrer hos vår kunde vil du disponere en fullt utstyrt arbeidsbil i jobb, og få konkurransedyktige betingelser. Du vil bruke moderne verktøy og utstyr, og vil i hovedsak arbeide innendørs. Det er høyt fokus på HMS, og de har gode og profesjonelle prosesser forankret i deres system.

Hos vår kunde kan du også få mulighet til faglig og personlig utvikling innad i bedriften. Du vil utvikle en bredere kompetanse innenfor tømrerfaget gjennom interne kurs og varierte håndverksoppdrag. Det finnes også muligheter til å avansere til stillinger med mer ansvar, eller å videreutvikle seg innen spesialfag som bl.a. fuktteknikk.

Du vil jobbe i et sammensveiset team med høy arbeidsmoral og mye kompetanse. I denne jobben vil du utføre meningsfylt arbeid fordi man også hjelper mennesker som har opplevd en skade i hjemmet sitt. her trives de ansatte trives godt på jobb!

Kvalifikasjonskrav

  • Fagbrev/svennebrev som tømrer er ønskelig
  • Relevant erfaring innen snekker-/tømrerfaget
  • Beherske norsk/skandinavisk, skriftlig og muntlig
  • Førerkort kl B (gjerne BE)

Personlige egenskaper - hva trenger vi fra deg?

  • Positiv og serviceinnstilt
  • Selvstendig og ryddig
  • Takle hektiske hverdager
  • Kvalitetsbevisst og løsningsorienter

Her er det mulighet for fast ansettelse for den rette.

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med ProsjektKoordinator Thomas Bjørvik Faye - 95 30 14 93

Start søkeprosessen ved å trykke på 'Søk'-knappen og følg stegene der.

Vi ansetter fortløpende og oppfordrer deg til å sende din søknad allerede i dag!

Søk her

Vis flere stillinger: