Tømrere, murere og hjelpearbeidere til entreprenørfirma

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanning- og rekrutterings byråer. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til kontorer i Danmark og Sverige under navnet StaffUp. Rett Bemanning og StaffUp er sammen et av de raskest voksende byråene i Norden.

Firma Rett Bemanning
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår oppdragsgiver er et entreprenørfirma som har nesten 100 års erfaring. Deres oppdrag innen offentlig sektor spenner fra nybygging og ombygging til rehabilitering, generalentrepriser og kontraktfestet vedlikehold. For privat-kunder bygger og rehabiliterer de hus, pusser opp leiligheter, bygger bad, setter opp garasjer mm. Utdannelse, fagkunnskap, erfaring og innsats har vært nøkkelkriterier for deres entreprenørforretning. Med dyktige medarbeidere og en velorganisert bedrift har de alle de kvalifikasjoner som stilles til dem som totalleverandør. Selskapet står godt rustet til å løse nye oppgaver for sine kunder og samarbeidspartnere. 30 medarbeidere sørger for planlegging, gjennomføring og oppfølging - i tillegg til å styre underentreprenører, sideentreprenører og innleid arbeidskraft, når det måtte være behov. De har kontor sentralt i Oslo.

De gleder seg over øket oppdragsmengde og søker nå flere dyktige medarbeidere med fagbrev innen tømring og muring. De har også behov for hjelpearbeidere innen tømring. På grunn av mye kundekontakt må de nye medarbeiderne ha gode kunnskaper i norsk.

Kompetanse og egenskaper:

- relevant utdannelse (fagbrev) og god erfaring med tilsvarende arbeid

- kan jobbe både selvstendig og i team

- holde fokus på kvalitet og økonomi

- tar ansvar og initiativ

- trives i en hektisk hverdag med variert arbeid

- strukturert og nøyaktig

- pliktoppfyllende, punktlig og pålitelig

De tilbyr:

- betingelser som gjenspeiler kravene

- arbeid i en solid bedrift som setter pris på sine medarbeidere

- ordnede arbeidsforhold og meget godt arbeidsmiljø

- faglig utvikling

Søknader vil løpende bli behandlet. For spørsmål kan du ringe partner Erik Merum i Rett Bemanning på tlf 41 678 670. Aktuelle søkere vil bli kontaktet innen 1-2 uker.

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: