Tømrer til prosjekt i Halden

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanning- og rekrutterings byråer. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til kontorer i Danmark og Sverige under navnet StaffUp. Rett Bemanning og StaffUp er sammen et av de raskest voksende byråene i Norden.

Firma Rett Bemanning for Reco Skadeteknikk
FylkeØstfold
StedHalden
Søknadsfristsnarest

Til Prosjekt i Halden søker vi erfarne Tømrere m/ fagbrev som også gjerne har tilgang på egen både bil og verktøy. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse, derfor vil søknader fortløpende bli håndtert og aktuelle personer vil raskt bli kontaktet for en uforpliktende prat. Medarbeiderne vi ser etter er kunnskapsrike innen faget, meget løsningsorienterte da dette er "oppbygging etter skade" i tillegg til å ha evnen til å jobbe selvstendig og effektivt.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

Fagbrev som Tømrer, eller lengre dokumentert erfaring

Gode referanser

Pliktoppfyllende og ansvarsbevisst

Strukturert og effektiv

Omgjengelig og samarbeidsvillig

Må kunne kommunisere greit på nordisk språk

Det tilbys konkurransedyktig lønn, sterkt faglig miljø i tillegg til et hyggelig arb.miljø.

Send søknad til Marit på mhb@rettbemanning.no eller ring Marit på 92432775 for ytterligere info. Aktuelle kandidater vil fortløpende bli kontaktet for en uformell prat.


Vis flere stillinger: