Tilrettelegger grunnboring

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med ca. 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region nord
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist18.02.2018

I Statens vegvesen Region nord er vi i gang med omfattende vegprosjekter, og vi søker derfor dyktig medarbeider til en stilling som tilrettelegger for grunnundersøkelser. Stillingen er underlagt Geo- og laboratorieseksjonen som har ansvar for planlegging, utførelse og rapportering av grunnundersøkelser.

Som tilrettelegger vil man jobbe tett med geoteknikere og grunnborere gjennom arbeidsdagen. Regionen omfatter fylkene Nordland, Troms og Finnmark og stor reisevirksomhet må påregnes. Vi søker derfor etter noen som er sosiale og som liker å jobbe med andre. Kontorsted vil være Bodø.

Arbeidsoppgaver:

Tilrettelegger bistår leder i drift av grunnboringsteamet. Tilrettelegger skal sørge for at alt praktisk er klart til grunnundersøkelsene starter opp, alt fra første befaringer i samarbeid med geotekniker til grunnboringsrigg er på stedet og alle tillatelser er på plass. Dette vil være grunneierkontakt, påvisning av kabler, utstikking/innmåling av borpunkt, arbeidsvarslingsplaner med mere. Tilrettelegger har hovedansvar for at utstyr er kalibrert og vedlikeholdt. Tilrettelegger vil også være ute på rigg i perioder der driften tilsier det.

Kvalifikasjonskrav

For stillingen kreves førerkort kl. BE og utdanning fra teknisk fagskole. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning.

Tilrettelegger jobber tett mot grunnborerne og de har fagbrev innen anleggsfag/mekanikerfag og førerkort kl. CE, god datakompetanse, generell maskinkyndighet og kunnskaper innen hydraulikk. Det er derfor ønskelig at tilrettelegger har de samme kunnskaper.

Vi ønsker oss en medarbeider som har gode samarbeidsevner, arbeider strukturert og selvstendig, kan bruke dataverktøy og GPS-utstyr, samt har god skriftlig og muntlig framstillings- og kommunikasjonsevne. Evne til å ta initiativ samt det å være løsningsorientert vil også bli vektlagt.

Generell informasjon

Vi tilbyr:

  • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et godt
    arbeidsmiljø
  • Fast tilsetting og tilhørighet i en stor kompetanseorganisasjon
  • Gode teknologiske fasiliteter
  • Lønn i hht. etatens lønnspolitikk
  • Gode pensjon-/forsikringsordninger gjennom Statens
    Pensjonskasse

Flere opplysninger om stillingen kan fås hos seksjonsleder Svein Harald Hansen tlf 952 07 914, eller e-post:

svein.harald.hansen@vegvesen.no

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Attester og vitnemål vil vi etterspørre senere i forbindelse med eventuelt intervju.

Søk stilling

Vis flere stillinger: